10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisIrina Begu: „Jocul meu nu a strălucit, dar nu am renunţat în nicio clipă“

Irina Begu: „Jocul meu nu a strălucit, dar nu am renunţat în nicio clipă“

Irina Begu a obţinut o victorie fantastică cu Oceane Dodin, revenind de la 1-0 la seturi şi 5-3. La final, sportiva noastră a vorbit despre desfăşurarea meciului şi a explicat ce i-a lipsit în acest joc pentru a se impune mult mai lejer. Totodată, Begu a prefaţat şi duelul cu Mertens, din turul secund.

„Cred că am avut un început de meci destul de lent. Mi-a fost greu să mă obişnuiesc cu jocul ei. Ea loveşte puternic, eu eram destul de lentă. Primul set a fost destul de slab, dar apoi am început să mă obişnuiesc cu jocul ei şi să-mi câştig serviciul. Într-adevăr, la 3-1 în setul secund, Dodin a avut multe lovituri excelente care mi-au pus probleme. Mă bucur că am reuşit de la 5-3 să întorc meciul şi să lupt până la capăt. Faptul că nu am renunţat în nicio clipă mi-a adus o şansă mare la victorie. Sinceră să fiu, jocul meu nu a fost strălucit. Comparativ cu primul act, seturile doi şi trei au fost mult mai bune din punct de vedere tactic şi am luptat pentru fiecare punct.

Îmi doresc ca din meciul următor să fiu mult mai agresivă şi să intru mai repede în meci. O cunosc pe Mertens, ştiu cum joacă, ne-am întâlnit deja de două ori. Mâine, la antrenament, voi încerca împreună cu antrenorul meu să facem o tactică cât mai bună. Cu siguranţă va fi un meci greu, este o jucătoare de top, dar important este să-mi pun jocul în valoare cât mai rapid posibil“, a spus Irina Begu, pentru Eurosport.

Citeşte şi: Simona Halep: „Caut doar să fiu mai bună în fiecare zi“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS