10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep: „Caut doar să fiu mai bună în fiecare zi“

Simona Halep: „Caut doar să fiu mai bună în fiecare zi“

​Simona Halep a făcut pasul în turul al doilea de la Australian Open, sportiva noastră trecând în două seturi (6-4, 6-3) de Magdalena Frech (105 WTA). La finalul partidei, Halep a mărturisit că a avut emoții.

„Este întotdeauna dificil primul meci al turneului, am fost nervoasă, am fost nesigură că pot juca un tenis bun, dar în final am câştigat şi asta mă face foarte fericită. Starea asta a venit de la accidentările pe care le-am avut anul trecut, aşa că încrederea mea nu a fost foarte ridicată la finalul anului trecut. Acum încerc doar să joc cel mai bun tenis de fiecare dată când intru pe teren.

Săptămâna dinainte a fost grozavă şi acum caut doar să fiu mai bună în fiecare zi. A fost o bună oportunitate să joc pe aceste terenuri (n.r. – la primul turneu al anului – Summer Set 1), sunt obişnuită cu ele acum. Este întotdeauna drăguţ să vin în Australia şi să câştig câteva meciuri. Acel titlu m-a ajutat enorm şi sper că pot juca în acestă săptămână mai bine de la zi la zi“, a punctat Simona.

Simona Halep și-a asigurat un premiu consistent după calificarea în turul secund la Australian Open: 102.200 de dolari! Simona a ajuns, astfel, la 38,08 milioane de dolari câștigate din tenis în întreaga carieră.

Citeşte şi: Sorana, îndrăgostită de Australia: „Este unul dintre locurile mele preferate!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS