19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis de masă / Victorii pe linie pentru CSM Craiova în turul CN Echipe Seniori, Divizia B

Tenis de masă / Victorii pe linie pentru CSM Craiova în turul CN Echipe Seniori, Divizia B

CSM Craiova face o figură excelentă la Campionatul Naţional Echipe Seniori Divizia B, băieţi, la tenis de masă. La competiţia desfăşurată la Bistriţa, în perioada 22-24 octombrie, clubul craiovean a câştigat toate partidele din turul seriei a 4-a, iar acum se regăseşte pe prima poziţie în clasament, cu maximum de puncte.

Pe rând, CSM Craiova a trecut cu 3-0 de SCM Giurgiu, CS ,,U” Craiova II, LTNM Tg Secuiesc, CSS Odorheiul Secuiesc IV, ACS Ardex Botoșani, CS OK București II şi CS FC Argeș Pitești.

Echipa pregătită de Liviu Nicoli este formată din Cristian Bărbulescu, Gabriel Poștoacă, Patrick Anghel și Mihai Nedelcu.

Antrenorul sportivilor de la CSM Craiova, Liviu Nicoli, s-a arătat mulţumit pe deplin de tot ceea ce au realizat elevii săi la Bistriţa şi are încredere în promovarea în Divizia A.

„Am avut o evoluţie foarte bună în toate meciurile şi am demonstrat că avem un lot valoros. Așteptăm cu încredere returul și sunt convins că am luat o opțiune serioasă pentru promovarea în Divizia A, în sezonul viitor“, a spus Liviu Nicoli, pentru GdS.

Citeşte şi: Tenis de masă / Fetele de la CSU Craiova au făcut primul pas spre promovarea în Divizia A

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS