19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova - Mediaş / Vătăjelu, Vlădoiu şi Gică Craioveanu se întâlnesc mâine cu suporterii

„U“ Craiova – Mediaş / Vătăjelu, Vlădoiu şi Gică Craioveanu se întâlnesc mâine cu suporterii

Doi dintre fundaşii Universităţii Craiova, Bogdan Vătăjelu şi Ştefan Vlădoiu, dar şi directorul de imagine, Gică Craioveanu, se vor întâlni cu suporterii. Cei trei vor fi prezenţi joi, de la ora 18.00, la magazinul oficial din Electroputere Mall. Vor vinde bilete fanilor pentru primul meci din play-off, cu Gaz Metan Mediaş. Bogdan, Ștefan şi „Grande“ vor fi prezenți în incinta magazinului oficial timp de o oră. Vor fi la dispoziția fanilor şi pentru poze și autografe.

Ce trebuie să ştie suporterii care nu şi-au achiziţionat abonamente şi vor să fie prezenţi duminică, de la ora 19.15, pe stadionul „Ion Oblemenco“. Un bilet costă 15 lei la Peluze (Nord & Sud), 30 lei pentru Tribuna a II-a, 40 lei pentru Tribuna I, 100 lei la Tribuna VIP şi 70 lei pentru Tribuna VIP2.

Mărțișor special pentru doamne și domnișoare: biletul cu Mediaș

Cum meciul cu Gaz Metan Mediaş este programat pe 1 Martie, oficialii Ştiinţei au marcat momentul.

„Primăvara începe cu… Știința! Toate doamnele și domnișoarele vor primi din partea Universității Craiova un mărțișor special: biletul la Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaș. Promoția este valabilă la Tribuna a II-a până duminică, 1 Martie, ora 17.00, exclusiv la casele de bilete și la magazinele clubului.
Îți poți alege sectorul, rândul și locul. Accesul în incinta arenei se face la oricare dintre porțile de acces de la Tribuna a II-a. Va fi destinată o intrare specială doamnelor și domnișoarelor.
Hint pentru bărbați: o aduci gratis de 1 Martie în „vulcan” și apoi sigur te lasă să pleci de acasă pe 8 Martie să încurajezi Știința pe Arena Națională“, se precizează într-un comunicat al clubului alb-albastru.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS