17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDans / Alina Popa şi Levi Cosma Lennon, la „Repriza de Sud“

Dans / Alina Popa şi Levi Cosma Lennon, la „Repriza de Sud“

Antrenoarea clubului Army Dancer’s Craiova, Alina Popa, şi cunoscutul coregraf şi arbitru internaţional de dans Levi Cosma Lennon sunt prezenţi astăzi în studioul Radio Sud (97.4 FM). Cei doi sunt invitaţii lui Alexandru Vîrtosu la „Repriza de Sud“, emisiune ce va fi difuzată începând cu ora 21.00.

Alina şi Levi vor vorbi despre workshop-ul de duminică seară, când în sala Army Dancer’s şi-au făcut apariţia marele dansator american de hip-hop Buddha Strech şi soţia acestuia, japoneza Uko Snowbunny, aflaţi într-un turneu în mai multe oraşe din România. Ca un amănunt legat de importanţa evenimentului, Buddha Strech a fost unul dintre coregrafii cu care au colaborat Michael Jackson, Mariah Carey sau Whitney Houston. Din discuţiile cu Alina Popa şi Levi Cosma Lennon nu vor lipsi iniţierea în cultura hip-hop-ului, a street dance-ului. Vom afla şi ce presupune viaţa de dansator-competitor de hip hop, antrenamentul, realizarea coregrafiei şi nu în ultimul rând ce sacrificii fac cei care ajung să iubească această mişcare.

În cazul în care vei rata „Repriza de Sud“ de la ora 21.00, de pe Radio Sud, GdS vine în ajutor cu înregistrarea emisiunii pe site, începând cu ora 22.00.

„Repriza de Sud“ se difuzează în fiecare zi de luni şi de joi, de la ora 21.00, pe Radio Sud (97.4 FM).

Citeşte şi: Pițurcă uimește: M-am obișnuit cu înfrângerile de când sunt la Craiova!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS