17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalSCM Vâlcea a pierdut la Bietigheim, dar rămâne cu şanse de calificare

SCM Vâlcea a pierdut la Bietigheim, dar rămâne cu şanse de calificare

SCM Vâlcea a fost învinsă duminică, în deplasare, de formaţia germană SG Bietigheim, cu scorul de 31-28 (13-14), în Grupa C. Vâlcencele rămân totuşi în cursa de calificare în grupele principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin.

Campioana României a suferit a patra înfrângere consecutivă, după ce se impusese la debut cu 34-27 în germancelor. Astfel, în cazul în care cele două formaţii vor încheia la egalitate de puncte, vâlcencele vor avea câştig de cauză.

Campioana României a început bine meciul cu Bietigheim şi a condus cu 3-0. Până la pauză, formaţia germană a mai recuperat şi a intrat la vestiare cu un handicap de un singur gol, 13-14.

În partea secundă, SCM a condus cu 16-14 şi 17-15, dar a primit cinci goluri consecutive. SG Bietigheim nu a mai cedat iniţiativa şi a rămas la conducere până la final. S-a încheiat 31-28, iar SCM Vâlcea are nevoie de un rezultat pozitiv etapa viitoare pentru a se califica în grupele principale.

SCM Vâlcea: Ciucă, Batinovic, Dumanska – Băcăoanu, Zamfirescu, Adespii, Badea, Florică, Fernandez (1), Lopez (2), Da Silva (2), Glibko (3), Gonzalez (3), Liscevic (4), Elghaoui (6), Norgaard (7). Antrenor: Florentin Pera.

În alt meci al grupei, Brest Bretagne a trecut de Buducnost Podgorica cu scorul de 32-28.

Brest ocupă primul loc, cu 10 puncte, urmată de Buducnost, 6 puncte, SCM Râmnicu Vâlcea, 2 puncte, SG BBM Bietigheim, 2 puncte. Primele trei clasate se califică în grupele principale.

În ultima etapă vor avea loc partidele SCM Ramnicu Vâlcea – Brest Bretagne Handball şi Buducnost – SG BBM Bietigheim. SCM trebuie să obţină cel puţin acelaşi rezultat ca Bietigheim pentru a se califica mai departe.

Articol scris de Tibi Cocora

Citeşte şi: Jelena Trifunovic, înlocuită cu Ana Maria Savu la SCM Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS