15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalJelena Trifunovic, înlocuită cu Ana Maria Savu la SCM Craiova

Jelena Trifunovic, înlocuită cu Ana Maria Savu la SCM Craiova

Echipa feminină de handbal SCM Craiova suferă din punct de vedere numeric, din pricina accidentărilor. Antrenorul Bogdan Burcea rulează de câteva meciuri aceleaşi jucătoare. Acest fapt a condus la un grad ridicat de oboseală şi de rezultate proaste. La solicitările antrenorilor, conducătorii grupării din Bănie au purtat negocieri cu Ana Maria Savu (fostă Drăguţ), mai ales că Jelena Trifunovic a ales să meargă la SCM Vâlcea. Astăzi au obţinut semnătura Anei.

„Conducerea SCM Craiova a ajuns astăzi, 11.11.2019, la un acord cu sportiva Ana Maria Savu (ex-Drăguţ) să evolueze la echipa de handbal feminin. Ana Maria Savu – 24.02.1990, 1,86 m., inter dreapta; a evoluat la: SCM Rm. Vâlcea, Kisvardai (Ungaria), HC Zalău, Unirea Slobozia, Neptun Constanţa, HC Dunărea Brăila, CSM Roman. Are 32 de prezenţe şi 39 de goluri în naţionala României“, se precizează într-un comunicat al SCM Craiova.

Altfel spus, Ana Maria Savu vine de la SCM Vâlcea, la schimb cu Jelena Trifunovic.

Trupa lui Bogdan Burcea ocupă un modest loc 10 în Liga Florilor, având cinci victorii şi cinci înfrângeri. În plan european, SCM Craiova a fost eliminată de Tertnes Bergen în turul III al Cupei EHF.

Citeşte şi: SCM „U” Craiova se deplasează la Dinamo pentru a-și consolida locul doi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS