13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Acasă Featured Fotbal / Exclusiv: „U“ Craiova II îl testează pe fratele lui Acka

Fotbal / Exclusiv: „U“ Craiova II îl testează pe fratele lui Acka

0
Fotbal / Exclusiv: „U“ Craiova II îl testează pe fratele lui Acka

Universitatea II Craiova a susținut astăzi, pe stadionul „Extensiv“, o partidă de verificare în compania deținătoarei Cupei României Dolj, CS Cârcea. În cadrul acestui test, primul al verii pentru alb-albaștrii lui Adrian Iencsi și Ionuț Stancu, a fost testat și fratele fundașului Stephane Acka, Lorenzo. Acesta a intrat în repriza secundă și a început ca fundaș stânga, dar a terminat partida ca apărător dreapta, el descurcându-se bine în ambele poziții. S-a remarcat prin viteză și prin intervenții precise.

Lorenzo Acka este născut pe 9 ianuarie 1995, la Palermo, are 1.70 metri și este un produs al Padovei. El vine din postura de fotbalist liber de contract, după ce și-a încheiat înțelegerea cu US Levico Terme, club ce activează în Serie D. În cariera sa a mai îmbrăcat tricourile echipelor AC Delta Porto Tolle, Virtus Bergamo și AC Trento, toate din Serie D.

Lorenzo Acka are și cetățenie ivoriană, este impresariat de Bendafi Hamza și este evaluat de transfermarkt.com la 50.000 de euro.

Dacă te interesează cronica amicalului Universitatea II Craiova – CS Cârcea, scor 2-0, dar și declarația lui Adrian Iencsi despre Lorenzo Acka, CLICK AICI.