8.9 C
Craiova
vineri, 29 mai, 2020
Știri de ultima oră Sport Fotbal: Comisia de Disciplină a FRF a amânat cazul ASA - Pandurii pentru 11 ianuarie

Fotbal: Comisia de Disciplină a FRF a amânat cazul ASA – Pandurii pentru 11 ianuarie

Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal (FRF) a decis, miercuri, să amâne pentru data de 11 ianuarie cazul meciului dintre ASA Târgu Mureș și Pandurii Târgu Jiu, întrerupt după prima repriză din cauza refuzului jucătorilor echipei oaspete de a mai ieși pe teren.

Meciul dintre ASA Târgu Mureș și Pandurii Târgu Jiu, din etapa a 21-a a Ligii I de fotbal, a fost întrerupt după pauză de arbitrul Marius Avram, oaspeții refuzând să mai iasă pe teren din cauza condițiilor dificile de joc.

ASA conducea cu scorul de 2-0 la pauză, prin golurile marcate de Gabriel Mureșan (19) și Vlad Morar (37).

Echipa Pandurii a avut la Târgu Mureș doar cu 15 jucători pe foaia oficială, Marian Pleașcă și Lucian Sânmărtean refuzând să joace, din cauza terenului înghețat, pe care jucătorii cu greu și-au putut menține echilibrul.

Meciul de la Târgu Mureș a fost arbitrat de Marius Avram (București), arbitri asistenți au fost Mircea Orbuleț (București) și Sebastian Stoianov (Constanța), iar arbitru de rezervă, Ionuț Coza (Cernica/Ilfov). Observatori pentru arbitri a fost Zoltan Szekely (Baia Mare), iar observator de joc, din partea LPF, Dan Potocianu (Reșița).

În ședința de miercuri a Comisiei de Disciplină, mijlocașul stelist Alexandru Bourceanu a fost suspendat 3 jocuri și amendat cu 6.000 de lei pentru faultul dur comis asupra fotbalistului George Alexandru Neagu (ACS Poli Timișoara), în etapa a 21-a.

Mijlocașul dinamovist Azer Busuladzic a fost suspendat două partide și amendat cu 3.000 de lei pentru eliminarea de la meciul cu CSM Poli Iași.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Rinitele alergice sezoniere afectează până la o treime din...

Polenul, dar și vegetația urbană, prin prezența plantelor alergizante (ambrozia) cresc riscul dezvoltării afecțiunilor alergice. Prevalența condițiilor alergice s-a mărit semnificativ în...

Modernizare mai scumpă pentru trei străzi din Craiova

Strada Plopului, Mesteacănului şi Trandafirului sunt trei străzi dintr-un pachet de 27 care vor fie modernizate pe acordul-cadru până la sfârșitul anului...