11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal: Comisia de Disciplină a FRF a amânat cazul ASA - Pandurii pentru 11 ianuarie

Fotbal: Comisia de Disciplină a FRF a amânat cazul ASA – Pandurii pentru 11 ianuarie

Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal (FRF) a decis, miercuri, să amâne pentru data de 11 ianuarie cazul meciului dintre ASA Târgu Mureș și Pandurii Târgu Jiu, întrerupt după prima repriză din cauza refuzului jucătorilor echipei oaspete de a mai ieși pe teren.

Meciul dintre ASA Târgu Mureș și Pandurii Târgu Jiu, din etapa a 21-a a Ligii I de fotbal, a fost întrerupt după pauză de arbitrul Marius Avram, oaspeții refuzând să mai iasă pe teren din cauza condițiilor dificile de joc.

ASA conducea cu scorul de 2-0 la pauză, prin golurile marcate de Gabriel Mureșan (19) și Vlad Morar (37).

Echipa Pandurii a avut la Târgu Mureș doar cu 15 jucători pe foaia oficială, Marian Pleașcă și Lucian Sânmărtean refuzând să joace, din cauza terenului înghețat, pe care jucătorii cu greu și-au putut menține echilibrul.

Meciul de la Târgu Mureș a fost arbitrat de Marius Avram (București), arbitri asistenți au fost Mircea Orbuleț (București) și Sebastian Stoianov (Constanța), iar arbitru de rezervă, Ionuț Coza (Cernica/Ilfov). Observatori pentru arbitri a fost Zoltan Szekely (Baia Mare), iar observator de joc, din partea LPF, Dan Potocianu (Reșița).

În ședința de miercuri a Comisiei de Disciplină, mijlocașul stelist Alexandru Bourceanu a fost suspendat 3 jocuri și amendat cu 6.000 de lei pentru faultul dur comis asupra fotbalistului George Alexandru Neagu (ACS Poli Timișoara), în etapa a 21-a.

Mijlocașul dinamovist Azer Busuladzic a fost suspendat două partide și amendat cu 3.000 de lei pentru eliminarea de la meciul cu CSM Poli Iași.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS