Acasă Sport Baschet (f): SCM-CSS Craiova, învinsă de Rapid

Baschet (f): SCM-CSS Craiova, învinsă de Rapid

-

Rapidistele (în roşu) au plecat acasă victorioase
Rapidistele (în roşu) au plecat acasă victorioase

Echipa feminină de baschet SCM-CSS Craiova a fost învinsă astăzi, pe teren propriu, de formaţia Rapid Bucureşti, cu scorul de 66-55 (23-12, 13-6, 13-23, 17-14), într-un joc contând pentru etapa a doua din Liga Naţională.

Pentru echipa din Bănie, care este la al doilea eşec consecutiv în campionat, au evoluat următoarele jucătoare: Plăviţu, Borş (10 puncte), Pop (14), R. Matei (2), Niţă (2), Olteanu (5), Lungu, Pirnea şi Ninu (22).

 

Jucătoarele de la SCM-CSS Craiova au câştigat doar un sfert în disputa cu Rapid Bucureşti
Jucătoarele de la SCM-CSS Craiova au câştigat doar un sfert în disputa cu Rapid Bucureşti

“Ne aşteptam la mai mult de la acest meci. Am început, din nou, cu teamă și am intrat destul de târziu în joc. Ca și în celelalte trei partide oficiale (n.r. – două au fost în Cupa României) de până acum am evoluat bine în repriza a doua. Nu știu dacă este vorba doar de tinerețe și lipsă de experiență, dar vrem să vedem și atitudine în teren din partea jucătoarelor cu experiență, pentru a da încredere tinerelor din echipă”, a spus după meci antrenorul Paul Nicolae, cel care pregăteşte echipa SCM-CSS împreună cu Daniel Vasile.

În etapa următoare, oltencele vor juca în deplasare, cu Nova Vita Târgu Mureş.

ȘTIRI VIDEO GdS

Sportul, între pasiune, sacrificii și devotament

După ce săptămâna trecută am reușit un prim interviu inedit, de acasă, cu antrenorul echipei masculine de handbal a Universității Craiova, Cătălin...