15.1 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBadea, forţat să se retragă?

Badea, forţat să se retragă?

CS Universitatea Craiova a susţinut vineri, la Sala Polivalentă, o conferinţă de presă în care Pavel Badea şi-a anunţat retragerea din funcţia de manager general, predând sarcinile sale lui Ion Geolgău, care a fost promovat din director sportiv în director general, şi lui Felix Grigore, directorul executiv. Curios lucru este că oficialii nu au dorit să asculte şi să răspundă întrebărilor reprezentanţilor mass-media, deşi dialogul este un lucru absolut firesc în astfel de întâlniri. Pavel Badea a avut o mină foarte tristă, lăsând impresia că nu şi-a dorit atât de tare să se retragă din proiectul CS Universitatea Craiova.
„O să fac un mic remember a ceea ce s-a întâmplat în ultimele şase luni vizavi de proiectul nostru. Am pornit acest proiect din dorinţa de a da craiovenilor o echipă de fotbal. Am pornit acest proiect pentru că informaţiile noastre au fost că Adrian Mititelu nu vrea să dea drumul la echipă (FC Universitatea – n.r.). Ştiţi foarte bine, cum ştiu toţi care iubesc fotbalul din Craiova, că Mititelu a dat drumul la echipa de fotbal în momentul în care şi-a dat seama că noi, cei care suntem parteneri în acest proiect, vrem să pornim la drum cu echipa noastră. Primăria Craiova, Clubul Sportiv Universitatea Craiova şi investitori din Bucureşti au dorit să dea craiovenilor această echipă de fotbal. În momentul începerii proiectului, mi s-a cerut de către ceilalţi doi asociaţi din cadrul proiectului să mă ocup personal de activitatea clubului. La momentul respectiv a trebuit să o luăm de la zero, nu aveam nimic. Nu aveam un sediu, nu aveam jucători, nu aveam personal care să se ocupe de compartimentele din cadrul clubului, ce erau necesare pentru desfăşurarea activităţii noastre. A fost un efort intens pe care l-am depus în această perioadă de şase luni. Mi-a adus şi plusuri, şi minusuri, şi o experienţă de viaţă fantastică. Astăzi (vineri – n.r.) expiră mandatul meu, pentru că mi s-a cerut de către ceilalţi asociaţi să implementez acest proiect, care cred eu că ar putea să continue la fel de bine şi fără mine. De aceea s-a luat decizia la nivelul consiliului de administraţie ca de activitatea din următoarea perioadă a clubului de fotbal să se ocupe Gheorghiţă Geolgău, în calitate de director general, şi Felix Grigore, în calitate de director executiv, urmând ca eu să rămân membru în consiliul de administraţie. Voi fi alături de proiect în continuare, pentru că, trebuie să recunoaştem toţi, eu l-am iniţiat pentru Craiova şi pentru craioveni. Ei se vor ocupa de tot ceea ce înseamnă desfăşurarea activităţii. Organigrama clubului nu suportă alte modificări, staff-ul tehnic nu suportă modificări, rămâne acelaşi, cu Ovidiu Stângă – antrenor, Corneliu Papură – secund şi Silviu Lung – antrenor cu portarii, urmând să aducem jucătorii care sunt necesari pentru a face mare performanţă la CS Universitatea Craiova“, a declarat Pavel Badea, punctând că postul de manager general rămâne vacant şi speră să fie ocupat în curând de Ilie Balaci: „Vedeţi că postul de manager general a rămas disponibil. Eu în continuare aştept ca idolul meu, Ilie Balaci, să vină alături de noi şi să încerce să reclădească fotbalul craiovean împreună cu noi“.

Geolgău: Ţintele sunt aceleaşi

La rândul său, Ion Geolgău a explicat că nu se schimbă absolut deloc datele problemei la club prin plecarea lui Pavel Badea, în timp ce Felix Grigore nu consideră decizia lui Bădiţă de a rămâne doar membru în Consiliul de Administraţie drept un pas înapoi, ci mai degrabă o avansare.
„Cred că a fost foarte explicit Bădiţă. Din ce ştiu eu, la toate hotărârile care se vor lua în continuare în majoritatea cazurilor îşi va da sau nu acceptul şi Pavel Badea. Asta ca să nu credeţi că venind eu într-o funcţie nouă, din director sportiv, unde m-am ocupat mai mult de centrul de copii şi juniori, în funcţia de director general, se schimbă ceva. Din discuţiile pe care le-am avut zilele trecute cu cei ce au hotărât acest lucru am stabilit că se va pune bază în continuare pe centrul de copii şi juniori şi se va lărgi numărul celor care vor face parte din scouting-ul clubului. Se va dezvolta relaţia cu presa şi relaţia de marketing, pe care nu vin eu să le implementez acum în club. Sunt lucruri care atunci când s-a pornit acest proiect se schiţaseră în plan şi de asta nu vreau să dezvolt foarte mult ceea ce a spus Bădiţă. Ţintele sunt aceleaşi, nu schimbăm din mers obiectivul echipei“, a spus Ion „Gheorghiţă“ Geolgău.
„Am fost un pic trist în momentul în care domnul Badea m-a anunţat că va face parte din Consiliul de Administraţie, un pas înainte de altfel, dar mi-a trecut repede, gândindu-mă că este bine să-l lăsăm să facă bani în continuare, pentru că dânsul este un om prosper de afaceri şi poate să ne dea şi nouă la club. Nu că am avea nevoie neapărat, dar sunt bineveniţi. Eu voi fi în continuare acelaşi Felix Grigore, acelaşi director executiv, şi îmi voi face meseria cât mai bine şi mai profesionist“, a spus Felix Grigore.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS