Acasă Sport Baschetbaliştii de la SCM-U Craiova debutează azi în play-off-ul Ligii Naţionale

Baschetbaliştii de la SCM-U Craiova debutează azi în play-off-ul Ligii Naţionale

-

Baschetbaliştii de la SCM-U Craiova debutează azi în play-off-ul Ligii Naţionale. Elevii lui Andelko Mandic vor întâlni în sferturile de finală formaţia Gaz Metan Mediaş, recenta câştigătoare a Cupei României. Se va juca după sistemul „cel mai bun din cinci meciuri“, cu primele două partide la Craiova, azi (ora 19.45) şi luni (ora 17.30) – ambele în direct la Digi24 Craiova, următoarele două la Mediaş ( 20 şi 21 aprilie), iar dacă va fi nevoie meciul al cincilea va fi în Bănie, pe 25 aprilie. În sezonul regulat, fiecare echipă s-a impus pe teren propriu, scor 82-68, la Craiova şi 101-66, la Mediaş.

Avatar

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.