17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMeciul cu Oradea, unul special pentru Mandic

Meciul cu Oradea, unul special pentru Mandic

Echipa masculină de baschet SCM-U Craiova nu a mai cunoscut gustul victoriei din 28 octombrie, când învingea în deplasare echipa din Miercurea Ciuc. Au urmat şapte înfrângeri consecutive care au coborât formaţia olteană tocmai pe locul 12 în clasament.
Ionuţ Albu şi colegii săi vor disputa mâine ultimul meci de pe teren propriu din 2011, urmând să întâlnească în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“ formaţia CSM Oradea, cu începere de la ora 17.00.
Pentru antrenorul principal al oltenilor, Andelko Mandic, partida cu formaţia bihoreană este una specială, acesta venind în vară pe banca tehnică a SCM-U Craiova din postura de fost căpitan al orădenilor, unul foarte iubit şi apreciat de suporteri. „Cu siguranţă, vor fi nişte emoţii la mijloc, voi fi pentru prima dată adversarul Oradei. Acolo sunt nişte oameni minunaţi, suntem prieteni înainte şi după meci, dar pe teren suntem adversari. Pe unii jucători de la Oradea îi cunosc foarte bine, fapt care va face lucrurile mai uşoare pentru mine din anumite puncte de vedere, dar CSM Oradea este o echipă foarte bună şi nu ne va fi uşor. Chiar dacă conjunctura este una specială, trebuie să fie un meci ca oricare altul şi să încercăm să-l câştigăm. Din prima parte a campionatului mai avem meciul acesta şi cel din deplasare cu CS Otopeni şi sper să trecem cu bine de ambele. Astfel am încheia turul cu şase victorii, ceea ce nu ar fi tocmai bine, dar nici foarte rău“, a spus antrenorul sârb pentru site-ul dabaschet.net.

Actualul căpitan al orădenilor îl laudă

Fire ambiţioasă, antrenorul sârb îşi doreşte ca echipa sa să câştige meciul cu Oradea, pentru a reintra în graţiile suporterilor craioveni, dezamăgiţi după ultimele rezultate ale echipei favorite.
Nemanja Maric, jucătorul care a preluat de la Andel-ko Mandic banderola de căpitan al formaţiei de pe Crişul Repede, consideră că reîntâlnirea cu fostul coleg, acum în postura de antrenor al adversarei, va fi una specială. „Întâlnirea cu Duca (Mandic – n.r.) va fi un moment special pentru noi. A fost căpitanul şi liderul nostru pentru doi ani. Este un tip de treabă, inteligent, cu o inimă mare, şi este în continuare prieten cu majoritatea persoanelor de la Oradea. Dar, bineînţeles, pe teren, nu e ceva personal, va încerca să ne bată şi noi vom încerca să-i învingem echipa“, a spus Maric pentru aceeaşi sursă, dabaschet.net.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII