Acasă Sport „Vrem sa cistigam titlul si Cupa Ucrainei“

„Vrem sa cistigam titlul si Cupa Ucrainei“

-

Fundasul român al echipei Sahtior Donetk, Razvan Rat, a spus ca formatia sa si Dinamo Kiev au sanse egale la cucerirea titlului si a Cupei, competitie in finala careia se vor intilni. „Desi avem patru puncte avans, vom intilni adversari puternici in ultimele etape. Depinde de noi si de sansa sa cistigam. Cred ca motivatia pe care o avem dupa recenta discutie cu presedintele Rinat Ahmetov ne va ajuta sa ne indeplinim ambele obiective“, a spus Rat.


In clasamentul campionatului din Ucraina conduce Sahtior Donetk, cu 68 de puncte, urmata de Dinamo Kiev (64 de puncte) si Metalurg Donetk (44 de puncte).


Rat a inscris unicul gol al formatiei Sahtior Donetk in partida disputata luni, pe teren propriu, impotriva formatiei Vorskla-Naftohaz Poltava, in etapa a 26-a a campionatului Ucrainei. Rat, care a evoluat pe toata durata meciului, a marcat in minutul 39. „Sint foarte fericit ca am marcat golul decisiv. Aceste trei puncte sint foarte importante. Pentru a cistiga campionatul, este vital sa nu mai cedam puncte“, a spus elevul antrenorului Mircea Lucescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Serpico accelerează pedala în business, cu vehicule electrice Volkswagen

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Centru de izolare pentru coronavirus, în buza liceelor

Autorităţile doljene au stabilit ca la nivelul judeţului Dolj să existe două centre de izolare pentru pacienţi suspecţi de infecţie cu coronavirus....