12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCraiovenii, aproape de turneul semifinal

Craiovenii, aproape de turneul semifinal

La competitia organizata de FRF pentru juniorii A (1987) si B (1989), echipele craiovene calificate dupa faza zonala sint aproape de turneul semifinal programat in perioada 13-16 iunie. Pentru acest lucru, tinerii jucatori olteni mai trebuie sa depaseasca un hop, o dubla mansa cu formatii similare din alte zone, care se va disputa duminica (turul) si joia viitoare (returul).


De la 1987, cele doua echipe din Banie calificate sint Stiinta „U“ si „U“ FEFS, acestea urmind sa intilneasca, de la ora 13.00, pe FC Rocar Resita (prima mansa pe „Ion Oblemenco II“), respectiv Universitatea Timisoara (pe stadionul „Extensiv“). Juniorii de la FEFS sint decisi sa-si arate valoarea la acest turneu, motiv pentru care antrenorul Petrisor Bondrea va apela la cei mai buni juniori de care dispune clubul. In afara de jucatorii de la grupa sa, Bondrea va miza si pe fotbalisti mai mici cu un an, cum ar fi Argintaru, Maracine si Lisei. Mezinul echipei va fi insa Daniel Palcau, capitanul juniorilor B, care au ratat la mustata calificarea la aceasta faza, dar care, desi este cu doi ani mai mic, a demonstrat ca merita sa faca saltul la acest nivel. Celelalte doua partide de la juniori A sint FC Arges – FC Ghimbav si „Nicolae Dobrin“ – Petrolul Ploiesti.


La 1989, au mers mai departe Stiinta „U“ Craiova si „Gica Popescu“, adversarele acestora fiind echipe din Timisoara – Poli, respectiv Giuchici. Celelalte meciuri de la juniori B: FC Arges – Ciobanu Vilcea, Sporting Pitesti – Grupul Scolar Agricol Nucet.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS