16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Sint sanse mici sa joc cu Ceahlaul!“

„Sint sanse mici sa joc cu Ceahlaul!“

Ieri se vorbea ca sefii clubului i-ar fi impus lui „Badita“ sa conduca echipa ca un antrenor adevarat, nu din teren

La antrenamentul de miercuri dupa-amiaza, dupa ce a efectuat incalzirea, miuta si jocul fara porti,cind a venit timpul meciului scoala, „principalul“ Pavel Badea a alcatuit doua formatii din care a lipsit chiar jucatorul Pavel Badea. Intrebat ieri de ce nu a evoluat in meciul presupus a fi ultimul test in vederea partidei de simbata cu Ceahlaul Piatra Neamt, Badea a afirmat: „Am incercat si varianta asta fara mine, poate va fi mai bine. Este posibil sa nu joc simbata“. Intrebat daca i-a impus cineva acest lucru, „principalul“ alb-albastrilor a explicat: „Nici nu se pune problema. Nimeni nu s-a bagat peste deciziile mele de cind sint antrenor. Este doar o gindire a mea pentru acest meci. Universitatea are in componenta jucatori care pot evolua la fel ca Pavel Badea! In plus, am acumulat o stare de oboseala foarte mare. De cind sint antrenor m-am pregatit cot la cot cu baietii, am efectuat toate antrenamentele, mai putin ultima jumatatea de ora de miercuri.Pe vremea lui Sorin Cirtu eram protejat, mai aveam si libere. Acum nu, am fost foarte exigent cu mine. La toate acestea se adauga si starea terenurilor, care este foarte grea“.

Despre sansele ca „Badita“ sa intre totusi simbata pe teren, acesta a recunoscut: „Sint sanse mici sa evoluez, dar pina la ora partidei mai este timp. Ma voi decide cu o ora si jumatate inainte de primul fluier daca voi juca sau nu“.

A schimbat si sistemul

Tot la meciul test de miercuri, Badea a exersat si un alt sistem, 1-4-4-2, pina acum, Universitatea evoluind intr-un sistem 1-3-6-1. Despre acest lucru, fostul capitan al craiovenilor a sustinut: „Am ales aceasta varianta tinind cont de jocul Ceahlaului. Moldovenii joaca intr-o formula 1-5-4-1, deci cu un singur atacant. La ultimele meciuri de la Craiova, Ceahlaul s-a baricadat in aparare si cred ca si acum va face la fel“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS