15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMacar pe astia sa-i batem!

Macar pe astia sa-i batem!

La divizionara B craioveana nu vor juca astazi Cioponea si Radoi

Extensiv – Cimentul Fieni

• Stadion „Extensiv-Parc“, ora 11.00.

Formatii probabile:

Extensiv: Bornescu – Brasoveanu, Ciuca, D. Mihai (Curteanu) – Cretu, Fl. Mihai, Dina, Saceanu, Velcovici – Baia, Musat. Antrenor: Eugen Neagoe.

Cimentul Fieni: C. Nunweiller – Vladut, Cernea, B. Badea, Ciolan, G. Georgescu – C. Stanescu, Modoran, Godinac – M. Dobre, C. Dobre. Antrenor: M. Ghergu.

• Vor arbitra: Mugurel Draganescu – Catalin Oprisanu, Florentin Ivan.

• Observator: Iulian Spataru.

„Lanterna rosie“ a seriei B2 este Cimentul Fieni, o echipa care pare condamnata la retrogradare, actuala linie de clasament fiind edificatoare in acest sens: nici o victorie, nici un egal, 0 puncte (-9 la „adevar“). Extensiv, din trei puncte obtinute din tot atitea meciuri incheiate la egalitate, se afla in clasament deasupra „lanternei“, pe locul 15. Cu alte cuvinte, meciul de astazi, din Parc, ar putea fi numit derbiul codaselor din B2.

Dupa toate probabilitatile, aceasta catalogare produce multa suparare in Parc, dar, din pacate, acesta-i adevarul dupa primele sase etape ale editiei 2003/2004. Mai mult ca oricind de la inceputul acestui campionat, astazi oltenii sint obligati sa cistige meciul. Ar fi prima victorie a sezonului. „Daca nici cu Cimentul Fieni nu cistigam, atunci pe cine mai batem?!“, a rabufnit ieri Eugen Neagoe.

Pentru partida de astazi, Cioponea este suspendat, iar Radoi a plecat ieri la convocarea lotului national de juniori. Totoroata si Savulescu sint refacuti, dar nu sint cu pregatirea la zi si nu vor fi folositi astazi in primul „unsprezece“. Antrenorul principal Neagoe a punctat: „Partida trebuie tratata cu seriozitate, chiar daca Cimentul Fieni ocupa ultimul loc in B2. Nu trebuie sa existe decit varianta victoriei. In situatia noastra critica, alta alternativa nu este de acceptat. Ca atare, cred ca baietii vor evolua altfel decit pina acum, constienti de acest periculos loc 15. Alte cuvinte sint de prisos“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS