9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSanatateRubrica asiguratului

Rubrica asiguratului

Acum aveti ocazia sa puneti intrebari legate de asigurarile de sanatate si sa primiti raspunsuri din partea CAS Dolj. Transmiteti intrebarea dumneavoastra la [email protected], pe pagina www.gds.ro sau la tel. 0251/412.146.


In fiecare vineri, va raspunde in cadrul acestei rubrici Daniela Gheorghe, purtatoarea de cuvânt a Casei de Asigurari de Sanatate Dolj.


?: Razvan Buca


Elevii pot beneficia de gratuitate la stomatologie? Unde si pentru ce servicii?


R: Daniela Gheorghe


Pentru categoria de vârsta 0-18 ani, toate serviciile stomatologice sunt gratuite, cu exceptia protezarii si repararii protezei in stomatologiile care au contract cu CAS Dolj.


?: Eugenia Ghita


Pot sa am gratuitate pentru un tratament pe canal, lucrare care la o stomatologie fara contract cu CAS costa aproximativ 350.000 de lei?


R: Daniela Gheorghe


Nu se deconteaza asemenea tratamente (tratamentul pulpitei). Trebuie facuta precizarea ca serviciile medicale acordate la cererea asiguratului sau in situatia in care asiguratul nu accepta programare pe listele de asteptare se suporta de catre asigurati la tarifele stabilite de furnizori si afisate la cabinetul medical (valabil si pentru cabinetele stomatologice) pentru care se elibereaza chitanta fiscala cu indicarea serviciului prestat, conform normelor metodologice de aplicare a contractului-cadru pe 2005.


Nota: GAZETA de SUD nu este responsabila juridic pentru continutul textelor de mai sus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS