10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinVacante si calatoriiAstăzi, prima cursă de vacanţă de pe Aeroportul Craiova

Astăzi, prima cursă de vacanţă de pe Aeroportul Craiova

Aeroportul Internaţional Craiova a dat astăzi startul sezonului turistic. Prima cursă de vacanţă operată de la Craiova a fost cea spre Hurghada, Egipt.

„Conexiunea directă cu Hurghada este unul dintre primele semne ale revenirii la vieţile noastre post-Covid şi dovada că aeroportul din Craiova face toate demersurile pentru a crea noi posibilităţi de călătorie pe cale aeriană, adaptate la condiţiile actuale“, a anunţat Aeroportul Craiova, printr-un comunicat.

Primul zbor direct spre Hurghada a avut loc astăzi. În perioada aprilie – iunie vor fi operate 3 curse către această destinaţie, astfel:

  • 1 aprilie – 20 mai, prin touroperatorul de turism Prestige Tours în parteneriat cu compania aeriană Tarom;
  • 3 aprilie – 1 mai, prin touroperatorul Cocktail Holydays în parteneriat cu compania aeriană EgyptAir;
  • 22 aprilie – 17 iunie, prin touroperatorul de turism Christian Tour în parteneriat cu compania aeriană Animawings.

Toate zborurile vor avea o frecvență săptămânală și plecări în zilele de joi şi sâmbătă. Pachetele turistice sunt disponibile în toate agențiile de turism partenere din Craiova și din țară.

Unde vei mai putea pleca în vacanţă, de pe Aeroportul Craiova

În parteneriat cu TAL Aviation Group (Israel), la Craiova a venit şi compania greacă Lumiwings, care va opera curse către Forli (Italia). Oraşul este situat în partea de nord a țării, în regiunea Emilia-Romagna, iar de aici se poate ajunge uşor la Ravenna, Rimini, Bologna şi chiar Florenţa. Cursele Craiova – Forli – Craiova vor începe din 4 iunie.

O altă destinaţie de vacanţă, de pe Aeroportul Craiova, este Antalya. Zborul va fi operat în parteneriat cu compania aeriană Corendon Airlines, începând cu data de 2 iunie până la 22 septembrie, cu frecvenţă săptămânală şi plecări în fiecare miercuri. De asemenea, va exista şi o altă cursă către Turcia, la Bodrum, în colaborare cu Tarom, începând cu 4 iunie până în data de 10 septembrie, tot cu o frecvenţă săptămânală (în fiecare vineri). De la Craiova se va putea zbura şi către o altă destinaţie de vacanţă din Egipt, Sharm El Sheikh. Cursa este programată în data de 30 aprilie, cu întoarcere pe 7 mai.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS