10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinVacante si calatoriiPleci în vacanță în Turcia și Egipt, de pe Aeroportul Craiova

Pleci în vacanță în Turcia și Egipt, de pe Aeroportul Craiova

Pleci în vacanță în Turcia și Egipt, de pe Aeroportul Craiova. Consiliul Judeţean Dolj şi Aeroportul Internaţional Craiova, în parteneriat cu turoperatorul Prestige Tours, au anunţat, ieri, lansarea a trei destinaţii de vacanţă: Antalya, Bodrum (Turcia) şi Hurghada (Egipt). 

După cursa charter către Sharm El Sheikh (Egipt) anunţată luna trecută, cu plecare în data de 30 aprilie şi întoarcere pe 7 mai, de la Craiova se va putea zbura direct către alte trei destinaţii de vacanţă. Consiliul Judeţean (CJ) Dolj şi Aeroportul Internaţional Craiova au anunţat, ieri, parteneriatul cu turoperatorul Prestige Tours, parte din consorţiul turc Caly Group, pentru trei noi curse charter în sezonul estival 2021. Un eveniment la care au participat şi operatori şi parteneri locali ai Prestige Tours, un turoperator renumit în România şi în străinătate. 

Astfel, în acest an de pe Aeroportul Craiova se va putea zbura direct către Antalya, Bodrum (Turcia) şi Hurghada (Egipt). Zborul către Antalya va fi operat în parteneriat cu compania aeriană Corendon Airlines, începând cu 2 iunie până la data de 22 septembrie, cu frecvenţă săptămânală şi plecări în fiecare miercuri. Preţurile pentru pachetele turistice pornesc de la 413 euro/persoană. Zborul charter către Bodrum va fi operat în colaborare cu Tarom, începând cu 4 iunie până în data de 10 septembrie, tot cu o frecvenţă săptămânală (în fiecare vineri).

Pachetele turistice pornesc aici de la un preţ de 483 de euro/persoană. În fine, cursa charter către Hurghada va fi operată în perioada 1 aprilie – 20 mai de către compania aeriană Anima Wings, cu frecvenţă săptămânală – plecări în fiecare joi. Aici, preţurile pornesc de la 425 de euro de persoană, cu toate serviciile şi taxele incluse (ca şi în cazul celorlalte două zboruri).

Se caută destinaţii de vacanţă şi pentru perioada de iarnă

Toate pachetele se referă la vacanţe de 7 nopţi, cazare şi masă, cu transfer aeroport-hotel-aeroport şi asistenţă tehnică turistică locală. Pachetele sunt disponibile în toate agenţiile de turism partenere Prestige Tours din Craiova şi din ţară.

„Echipa de la Aeroportul Craiova împreună cu partenerii săi are în plan introducerea a cât mai multor curse, atât din cele regulate cât şi cu destinaţie de vacanţă. Împreună cu parteneri vechi – Calypso şi Prestige Tours lansăm curse de vacanţă, trei chartere care vor pleca din Craiova spre trei destinaţii pe care românii le-au preferat şi le preferă, destinaţii care ne sunt la îndemână“, a spus preşedintele CJ Dolj, Cosmin Vasile. El a mai anunţat că în curând va fi lansată o nouă cursă regulată de la Craiova către o destinaţie din Uniunea Europeană. 

Vacanță în Turcia și Egipt, de pe Aeroportul Craiova. Cosmin Vasile, președintele CJ Dolj, și Mustafa Kadiroglu, președintele Caly Group
Cosmin Vasile, președintele CJ Dolj, și Mustafa Kadiroglu, președintele Caly Group (Foto: Claudiu Tudor)

Prezent la acest eveniment, preşedintele Caly Group, Mustafa Kadiroglu, a precizat că vor fi lansate şi alte destinaţii de vacanţă cu plecare de la Craiova, în special pentru perioada de iarnă. „Vrem să ştergem anul care a trecut, a fost unul atipic şi foarte greu pentru toată lumea, dar ne dorim un nou început. În 2018 am introdus destinaţia Antalya de pe Aeroportul Craiova şi am promis atunci că nu va rămâne singura destinaţie de vacanţă pentru Craiova. Aşa că anul acesta mai lansăm două destinaţii, Bodrum – pentru perioada de vară şi Hurghada – pentru primăvară. Cu sprijinul tuturor nu vom rămâne doar cu aceste trei destinaţii de vacanţă şi vrem să aducem noi destinaţii pentru Aeroportul Craiova şi pentru perioada de iarnă“, a spus Mustafa Kadiroglu.

Pleci în vacanță în Turcia și Egipt, de pe Aeroportul Craiova. Renunți la vacanță, primești banii înapoi

„Cel mai important nu este să ne focalizăm doar pe perioada de vară, când toată lumea vine cu zboruri de vacanţă, ci să avem pregătit ceva şi pentru vacanţa de iarnă. Deocamdată, programul nostru pentru Hurghada – Egipt începe pe 1 aprilie şi se încheie pe 20 mai, dar cu sprijinul vostru, al tuturor, vom putea să mergem cu această destinaţie şi pe perioada de vară. Avem nevoie şi de sfaturile dumneavoastră, aşa că ne puteţi suna oricând pentru a ne spune ideile şi părerile dumneavoastră. Să avem un sezon prosper!“, a adăugat Mustafa Kadiroglu. Preşedintele Caly Group a venit şi cu o precizare importantă: dacă renunţi la vacanţă din diverse motive primeşti banii înapoi. 

„Oamenii din această zonă au nevoie după această perioadă grea de destinaţii unde să-şi petreacă vacanţa şi aşa cum am introdus cursa de Antalya cu promisiunea unor noi destinaţii am venit acum şi cu alte curse charter spre Turcia şi Egipt. În Aeroportul Internaţional Craiova şi Consiliul Judeţean Dolj veţi găsi tot timpul un sprijin, atât operatorii locali, cât şi turoperatorii naţionali şi încercăm să găsim cele mai bune destinaţii, cele mai bune companii aeriene pentru zboruri în siguranţă şi cu costuri reduse“, a spus şi directorul interimar al Aeroportului Internaţional Craiova, Sorin Manda.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS