18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinShakira, apariţie surpriză la celebrul festival Coachella

Shakira, apariţie surpriză la celebrul festival Coachella

Shakira a avut o apariţie surpriză vineri seară la celebrul festival Coachella din deşertul californian. A fost punctul culminant al unei prime zile dominate de artiştii latino, informează AFP.

Lana Del Rey, un alt punct de atracţie, a fost capul de afiş care şi-a făcut intrarea escortată de motociclete puternice în seara de deschidere a giganticului eveniment muzical care dă startul festivalurilor de vară din Statele Unite.

Lana Del Rey a încântat mulţimea cu pop-ul ei înălţător şi eteric, stil pe care îl stăpâneşte ca nimeni alta. Cu cizme strălucitoare până la genunchi şi rochie mini, ea a trecut de la visare la senzualitate şi de la hituri la piese mai profunde, în timp ce dansatorii animau scena.

Unii sperau la o apariţie surpriză a prietenei sale, mega-vedeta Taylor Swift, despre care se zvoneşte că se află într-un weekend romantic la Coachella cu partenerul ei, jucătorul de fotbal american Travis Kelce.

Shakira, apariţie surpriză

În ceea ce priveşte surprizele, Shakira a fost cea care a urcat pe scena din deşertul californian pentru a electriza şi mai mult prestaţia prietenului său, producătorul şi DJ-ul argentinian Bizarrap.

„Arriba Coachella”, a strigat Bizarrap, în aplauzele explozive ale mulţimii, în timp ce cântăreaţa a profitat de ocazie pentru a anunţa un turneu mondial.

Îmbrăcată într-o rochie scurtă în culorile focului, Shakira a oferit momente electrizante, în special pe hitul duo-ului în care aceasta se răzbună pe fostul ei partener Gerard Piqué.

Duo-ul surpriză a completat o primă zi foarte latino, semnalând dominaţia tot mai mare a artiştilor hispanici pe platformele de streaming.

Citeşte şi: Shakira, apariţie surpriză la celebrul festival Coachella

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS