12.6 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinMiss Japonia și-a pierdut coronița după ce s-a aflat că are o relație cu un bărbat însurat

Miss Japonia și-a pierdut coronița după ce s-a aflat că are o relație cu un bărbat însurat

Tânăra de origine ucraineană cu cetăţenie japoneză care a câştigat concursul de frumuseţe Miss Japonia 2024 a renunţat la titlu, au anunţat luni organizatorii competiţiei, în urma unui reportaj al unui săptămânal care a relatat despre relaţia acesteia cu un bărbat căsătorit, informează luni agenţia de presă Kyodo.

Karolina Shiino, în vârstă de 26 de ani, de profesie model, fusese desemnată câştigătoarea competiţiei Miss Japonia Grand Prix 2024 pe 22 ianuarie. A devenit astfel prima persoană de origine europeană recompensată cu premiul suprem în cadrul acestei competiţii.

Shiino a crescut la Nagoya, în centrul Japoniei

Născută din părinţi ucraineni, Shiino a crescut la Nagoya, în centrul Japoniei, după ce a ajuns în această ţară la vârsta de 5 ani. Deşi victoria sa fusese deja considerată controversată din cauza originii sale străine, tânăra a renunţat la titlu după ce tabloidul săptămânal Shukan Bunshun a dezvăluit joia trecută relaţia sa cu un influencer căsătorit care este şi medic.

Victoria Karolinei Shiino la concursul de frumusețe a generat numeroase critici

Victoria Karolinei Shiino la concursul de frumusețe a generat numeroase critici, din cauza trăsăturilor sale europene. În vârstă de 26 de ani, Karolina s-a născut în Ucraina și a devenit ulterior cetățean nipon.

Un tabloid a scos la iveală detaliile unei aventuri amoroase, cu un influencer și medic japonez căsătorit. Inițial, tânăra a negat că ar fi știut că bărbatul are soție. Apoi, a recunoscut în fața organizatorilor concursului de Miss că a mințit. Și-a cerut iertare și a renunțat la titlu.

Coronița de Miss va rămâne un an de zile fără stăpână.

Citeşte şi: Ministrul Apărării: Serviciul militar obligatoriu este exclus

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS