22.9 C
Craiova
sâmbătă, 2 iulie, 2022
In curand, Gazeta de Sud, intr-un nou format! Urmareste-ne in fiecare zi si fii primul care afla noutatile!
Știri de ultima orăMagazinCelebrul actor Ray Liotta a murit în somn

Celebrul actor Ray Liotta a murit în somn

Celebrul actor american Ray Liotta, cunoscut în special pentru rolul său din filmul „Goodfellas”, regizat în 1990 de Martin Scorsese, a murit vineri, în somn, la vârsta de 67 de ani, informează Digi24.

Liotta a murit în somn, în timp ce se afla în Republica Dominicană, unde era implicat în turnarea unui film numit „Dangerous Waters”.

El era logodit și urma să se căsătorească cu Jacy Nittolo.

Liotta se afla în Republica Dominicană pentru filmarea unui proiect intitulat Dangerous Waters.

Ray Liotta se afla într-o revenire spectaculoasă a carierei sale, conform publicaţiei Deadline. Printre ultimele producţii în care s-a remarcat se numără „The Many Saints of Newark“ (2021), „No Sudden Move“ (2021) şi „Marriage Story“ (2019), film care a obţinut un premiu Oscar în 2020 şi alte cinci nominalizări.

Ray Liotta a jucat în mai multe filme celebre

Ray Liotta s-a născut pe 18 decembrie 1954 în Newark, New Jersey, şi a fost abandonat într-un orfelinat, de unde a fost adoptat la vârsta de şapte luni.

A studiat actoria la universitatea din Miami. Iniţial, a avut rolul mici în seriale şi filme de televiziune.

La mijlocul anilor 1980, a interpretat un poliţist într-un serial difuzat de ABC, înainte de a apărea pe marele ecran în primul său rol important, pentru care a primit o nominalizare la Globul de Aur, în filmul „Something Wild“ (1987), în care a jucat alături de Melanie Griffith şi Jeff Daniels.

În 1989 a jucat alături de Kevin Costner în „Field of Dreams“.

Un an mai târziu, în 1990, Martin Scorsese l-a distribuit în cel mai cunoscut rol al vieţii sale: gangsterul Henry Hill din filmul „Goodfellas“, unde a jucat alături de Robert de Niro şi Joe Pesci.

Alte roluri memorabile a mai făcut în „Narc“ (2002), „Hannibal“ (2001), Blow (2001), „Copland“ (1997) sau filmul de televiziune „Rat Pack“ (1998), unde l-a interpretat pe Frank Sinatra.

Ray Liotta tocmai terminase de jucat în noul film al lui Elizabeth Banks – „Cocaine Bear“, care, conform IMDb, urmează a fi lansat în 2023.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS