1.4 C
Craiova
vineri, 27 ianuarie, 2023
Știri de ultima orăMagazinUn englez a condus 72 de ani fără a avea permis și asigurare auto

Un englez a condus 72 de ani fără a avea permis și asigurare auto

Un britanic de 84 de ani a fost oprit în parcarea unui supermarket, iar polițiștii au descoperit că bătrânul nu avea permis de conducere și nici asigurare la mașină. „Nu am avut niciodată permis”, le-a transmis el polițiștilor, după cum scrie G4Media.

Britanicul conducea un Mini One cu trei uși într-o parcare din orașul Bulwell, relatează The Guardian.

Bărbatul, născut în 1938, le-a spus că merge cu mașina fără a avea permis de conducere sau asigurare de când avea 12 ani, și de atunci a evitat să fie oprit de poliție.

Informația a ajuns în presa britanică după ce polițiștii au postat întâmplarea pe Facebook.

„Nu prea ne vine să credem ce s-a întâmplat în continuare, deoarece șoferul, care s-a născut în 1938 (!!), a zis că a condus fără permis și fără asigurare de când avea 12 (da, doisprezece ani). Și reușise cumva să nu fie oprit niciodată de poliție”, au transmis polițiștii.

Cetățeanul nu a avut niciodată un accident, nu a lovit nicio persoană și nu a provocat nicio daună financiară.

„Datorită numărului crescut de camere cu recunoaștere automată a plăcuței de înmatriculare în Nottingham, chiar și în călătoriile mici, este posibil să fiți văzut de o cameră, așa că asigurați-vă că documentele sunt în ordine”, au mai transmis polițiștii.

Conducerea fără permis atrage o pedeapsă cuprinsă între trei și șase puncte de penalizare în Marea Britanie, în funcție de natura infracțiunii.  e asemenea, poliția are posibilitatea legală de a sechestra vehiculele care nu sunt asigurate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS