7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn bărbat a fost mâncat de un aligator în fața casei, pe strada inundată de uraganul Ida

Un bărbat a fost mâncat de un aligator în fața casei, pe strada inundată de uraganul Ida

Informația a fost dată de autoritățile din statul Louisiana, care cred că bărbatul a murit după ce a fost atacat de un aligator pe strada din fața propriei case, anunță „The Independent” și „USA Today”, citate de RFI.

În ultimele trei zile, uraganul Ida a provocat pagube catastrofale caselor din statul Louisina, a produs pene de curent, dar a și inundat străzile. Dincolo de aceste distrugeri vizibile, apele care umplu toate străzile aduc și alte pericole, neașteptate.

Bărbatul a fost atacat de un aligator pe străzile inundate din preajma casei sale

Salvatorii din zonă spun că un bărbatul în vârstă de 71 de ani a fost atacat de un aligator pe străzile inundate din preajma casei sale. Soția bărbatului a văzut cum brațul acestuia a fost smuls de către crocodil. Femeia a reușit să îl tragă din apă pe niște scări, dar cât s-a dus să cheme ajutor și să aducă materiale de prim-ajutor corpul soțului său a dispărut în apă. Oficialii consideră că bărbatul a murit.

Amintim, până acum alte două persoane au fost declarate decedate, după ce, însoţit de vânt care a suflat cu viteze de 240 km/h, uraganul Ida a lovit direct coasta statului Louisiana începând de duminică. Una dintre persoane a murit după căderea unui copac în Prairieville, iar a doua în timp ce traversa un drum inundat din New Orleans, cea mai afectată zonă de către uragan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS