12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinChadwick Boseman intră în istoria Twitter

Chadwick Boseman intră în istoria Twitter

Ultimul tweet de pe profilul lui Chadwick Boseman, cel în care familia actorului care l-a interpretat pe „Black Panther“ a anunțat dispariția sa, intră în istoria Twitter ca fiind mesajul cu cele mai multe like-uri din istoria reţelei de socializare, după cum au anunţat şi reprezentanţii Twitter, scrie ansa.

Azi la prânz postarea avea 7,3 milioane de inimi, 3,1 milioane de re-tweets și 164.000 de comentarii. Recordul oglindeşte valul uriaş de emoție și simpatie stârnit de moartea prematură, de cancer, la 43 de ani, a actorului care a devenit o icoană a poporului afro-american, a orgoliului de a fi negru, şi o inspiraţie, după cum a amintit în weekend, într-un mesaj, fostul președinte Barack Obama:

„Să fii tânăr, talentat și negru; să foloseşti această putere pentru a le oferi eroi pe care să-i privească; și să faci toate astea fiind bolnav… ce întrebuinţare minunată a zilelor sale“).

Ultimul tweet scris de Chadwick Boseman, pe 11 august, când starea sa era deja gravă, i-a fost dedicat Kamalei Harris. În tinereţe, el a frecventat Universitatea Howard, aceeași universitate pentru studenți negri, din Washington, la care a învăţat şi candidata democrată la funcţia de vicepreședinte.

În Los Angeles şi nu numai sunt organizate priveghiuri şi alte manifestări în memoria lui.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS