Acasă Magazin Reţeta de weekend - Paste cu zahăr, pesmet şi nuci

Reţeta de weekend – Paste cu zahăr, pesmet şi nuci

-

Ingrediente:
200 g paste, 2-3 linguri ulei, 3 linguri pesmet, 3 linguri nucă măcinată sau rasă, 4 linguri zahăr, opţional 1 plic zahăr vanilat şi scorţişoară

Mod de preparare:
Fierbem pastele (lungi sau scurte, după dorinţă) conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi le lăsăm să se scurgă bine de apă.
Într-o cratiţă sau tigaie antiaderentă punem uleiul şi când se încălzeşte adăugăm pesmetul şi nuca şi amestecăm uşor, dar continuu, până încep să se rumenească, având grijă să nu se ardă. Dăm deoparte şi încorporăm zahărul şi, dacă vă place, zahăr vanilat şi scorţişoară. Turnăm şi pastele peste pesmet şi le amestecăm până se acoperă uniform cu pesmet şi nucă. Se servesc calde.

ȘTIRI VIDEO GdS

Şoferul care a distrus Urgenţa cu maşina, condamnat definitiv

Magistraţii de la Curtea de Apel Craiova au hotărât să-l condamne la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare pe bărbatul care a trecut cu maşina prin uşile Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU).