15.6 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinTime: „Durere şi glorie“, cel mai bun film din 2019

Time: „Durere şi glorie“, cel mai bun film din 2019

Pelicula Durere şi glorie“ (Pain&Glory) a lui Pedro Almodóvar a fost numită de revista Time ca fiind cel mai bun film din 2019. Producţia menţionată a fost numită drept cea mai „strălucitoare şi emoţionantă“ creaţie a cineastului spaniol.

„Durere şi glorie“ poate fi pelicula cea mai strălucitoare şi emoţionantă a lui Almodóvar, o panoramă de culori vibrante şi emoţii şi mai intense, a notat revista Time.
„Durere şi glorie“, film inspirat din chiar viaţa lui Almodóvar, a fost situat de publicaţia Time înaintea unor succese din acest an precum „Once Upon a Time…in Hollywood“, de Quentin Tarantino, poziţia a treia, sau „The Irishman“, de Martin Scorsese, care a ocupat poziţia a doua.
Publicaţia apreciază rolul lui Antonio Banderas, actorul principal din pelicula lui Almodóvar, ca „interpretarea vieţii sale“ şi o descrie pe Penelope Cruz, mama personajului central, ca fiind „radioasă“.

Pelicula sud-coreeană „Părăsite“, printre favoritele la Oscar pentru cel mai bun film internaţional

Revista Time a situat pe locul patru filmul „Marriage Story“, cu Scarlett Johansson şi Adam Driver, în regia lui Noah Baumbach, iar pe poziţia a cincea, adaptarea Gretei Gerwig, „Little Women“, în care irlandeza Saoirse Ronan joacă rolul central.
Pelicula sud-coreeană „Părăsite“, de Bong Joon Ho, se anunţă ca fiind una din favoritele la Oscar pentru cel mai bun film internaţional. Aceasta ocupă locul al şaselea, iar „Knives Out“, de Rian Johnson, cu Ana de Armas, apare pe poziţia a şaptea.
„Dolomite is my Name“, regizat de Craig Brewer, cu Eddie Murphy, este situat pe poziţia a opta, iar „A Beautiful Day in the Neighborhood“, de Marielle Heller, pe locul al nouălea.
Topul este închis de „Hustlers“, regia şi scenariul Lorene Scafaria, cel mai recent film cu Jennifer López. Acesta este centrat pe povestea a două dansatoare de striptease care reuşesc să înşele clienţi de pe Wall Street.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS