17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCum să îţi alegi ţinutele pentru vară

Cum să îţi alegi ţinutele pentru vară

Oricât de mult ne place vara, uneori e atât de greu să ne îmbrăcăm pentru a suporta căldura. Dacă iarna ne este frig, nu trebuie decât să mai adăugăm o piesă vestimentară și ţinutele sunt rezolvate. În schimb, vara treaba e puțin mai complicată. Suntem siguri că multe dintre voi înțelegeți cât de greu este vara să îţi alegi ţinutele potrivite, ţinând cont de disconfortul termic. Cu toate acestea, suntem nevoite să ieșim din casă și în sezonul cald, deci iată cum ar trebui să te îmbraci pentru a te proteja de căldură.

În primul rând, nu îți voi spune să renunți la hainele închise la culoare, deși acesta este sfatul principal pe care ți-l va da oricine. De ce spunem asta? Nu doar pentru că ne place negrul, ci și pentru că diferența nu este atât de sesizabilă precum se crede. Dintr-un motiv sau altul, lumea tinde să exagereze cu treaba asta. Continuă să porți culorile pe care le preferi, atâta timp cât ții cont de următoarele: alege haine dintr-un material natural precum bumbacul, care îți lasă pielea să respire. Materialele sintetice te vor face să transpiri mai mult și nimeni nu își dorește asta. De asemenea, este recomandat să alegi haine vaporoase și în felul acesta permiți aerului să circule mai ușor.

Consultaţie la ţinutele pentru vară

Dacă ai sânii mici și nu ai nevoie de susținere și, bineînțeles, dacă bluza ți-o permite, renunță la sutien. În cazul în care ai nevoie sau ții neapărat să porți un sutien, cel puțin alege unul cât mai simplu. Unul care să nu aibă zece straturi de burete pentru push-up. Fă schimbarea aceasta măcar o zi și vei descoperi că diferența este foarte mare.
Apoi, poartă cât mai des sandale sau teneși subțiri. Sandalele cel puțin le găsești într-o varietate foarte largă de modele. Este imposibil să nu existe ceva și pe placul tău. Nu uita nici de accesorii: ochelari de soare, pălărie, dar și clasicul și elegantul evantai, care va fi foarte de folos, mai ales dacă circuli cu transportul în comun. Poți merge chiar mai departe, dacă îți dorești, cu o umbreluță de soare chic.

Îngrijirea părului în sezonul cald

Nu în ultimul rând, nu uita de crema de protecție solară! Chiar dacă nu stai mult în soare, razele sale nocive vor ajunge la tine și când te afli în drum spre magazin, birou sau brunch cu prietenele. Cremele cu SPF-uri ridicate, umbreluțele sau rochițele de plajă sunt mereu în arsenalul fetelor atunci când urmează o expunere de durată la soare. Cu toate acestea, multe uită de faptul că soarele dăunează grav și părului, nu doar pielii. Astfel, dacă știi că urmează o perioadă îndelungată de expunere la razele UV, nu ezita să îți iei cu tine o eșarfă de pus pe cap. O pălărioară simpatică sau o șapcă. Asigură-te de faptul că orice îți vei pune drept protecție nu este foarte strâns sau un pericol pentru circulația sângelui din scalp.

Dacă vrei să fii în tendinţe, să fii conform tiparelor din modă, mergi la un magazin de tip outlet. Vei găsi hainele potrivite, de zi, de seară sau de cocktail. Indiferent de motivul pentru care vrei să alegi ţinutele, ţine cont de sfaturile din modă și încearcă să le adaptaezi stilului tău. Dacă vrei să ieşi din tipare, alege hainele potrivite, în tendinţe, la cele mai avantajoase preţuri.

Raluca-Maria Nedelea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS