Acasă Magazin Apple: iPhone 11, 11R şi 11 Max, vor fi lansate în curând

Apple: iPhone 11, 11R şi 11 Max, vor fi lansate în curând

-

Apple anunță că iPhone 11, 11R și 11 Max vor fi lansate în luna semptembrie, cu un nou design de carcasă şi multe îmbunătăţiri la partea de hardware, informează go4it.ro


iPhone XR, iPhone XS și iPhone XS Max  reprezintă pași importanți pentru telefoanele companiei și sunt printre cele mai bune telefoane pe care le puteți cumpăra.

Autorul clipului nu confirmă că machetele iPhone 11 nefuncţionale ar folosi elemente originale de carcasă, magazinele asiatice primind din timp clone iPhone aproape indistinctibile de originalul Apple. Cert este să prezentarea include şi carcase de protecţie la fel de bune calitativ, probabilitatea ca acesta să fie designul final iPhone 11 fiind destul de mare.

Apple: Preț sub medie pentru succesorul lui iPhone XS

IPhone XS Max este unul dintre telefoanele cele mai scumpe, începând de la 1.149 de dolari, în timp ce iPhone XS costă 999 de dolari. Nu există niciun motiv să se aștepte ca Apple să nu rămână la aceleași niveluri de prețuri pentru iPhone 11, iPhone 11 Max și iPhone 11R. Asta înseamnă că prețul următorului telefon va fi mult mai mic, pentru a putea concura cu Pixel 3A și Pixel 3A XL care oferă camere remarcabil de bune pentru un preț agresiv. Cu toate acestea, noul iPhone, care va fi lansat, va putea costa în jur de 700-800 de dolari.

Autor: Aurelian Marian Soare

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Serpico accelerează pedala în business, cu vehicule electrice Volkswagen

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Centru de izolare pentru coronavirus, în buza liceelor

Autorităţile doljene au stabilit ca la nivelul judeţului Dolj să existe două centre de izolare pentru pacienţi suspecţi de infecţie cu coronavirus....