14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazin„Annabelle 3” a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

„Annabelle 3” a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Filmul horror „Annabelle 3/ Annabelle Comes Home”, regizat de Gary Dauberman, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de puţin peste 900.000 de lei, informează news.ro

Noul film din universul „The Conjuring” reprezintă debutul regizoral al scenaristului Gary Dauberman, care a semnat filme ca „The Nun”, „It” şi „Annabelle”.

Hotărâţi să o împiedice pe Annabelle să mai provoace teroare vreodată, Ed şi Lorraine Warren se grăbesc să o închidă într-o cutie sfinţită. Însă într-o noapte nefastă, păpuşa trezeşte celelalte spirite malefice din încăpere care încep să o bântuie pe fiica lor în vârstă de 10 ani şi pe prietenele ei.

Din distribuţie fac parte Patrick Wilson, Mckenna Grace, Vera Farmiga, Madison Iseman şi Katie Sarife.

Filmul a generat încasări de 915.498 de lei şi a fost vizionat de 45.177 de spectatori, potrivit cifrelor oferite News.ro de Cinemagia.

Omul-păianjen, pe locul al doilea în box office

Locul al doilea a fost ocupat de „Omul-Păianjen: Departe de casă/ Spider-Man: Far From Home”, regizat de Jon Watts. După debutul în fruntea box office-ului, filmul a coborât o poziţie în top. În al doilea weekend, a fost vizionat de 33.662 de spectatori şi a generat încasări de 870.458 de lei.

Cel de-al patrulea film din franciza animată „Povestea jucăriilor/ Toy Story” s-a clasat pe locul al treilea, cu încasări de 245.565 de lei în al treilea weekend de la premieră.

Animaţia „Singuri acasă 2/ The Secret Life of Pets” a urcat un loc în clasament, până pe patru. În al cincilea weekend de la debut, filmul a fost vizionat de 10.511 spectatori şi a generat încasări de 210.202 lei.

Comedia de acţiune „Stuber: Detectiv de nevoie”, regizată de Michael Dowse, a debutat pe locul al cincilea în top, cu 9.627 de spectatori şi încasări de 207.823 de lei.

Filmul de acţiune „Bărbaţi în Negru Internaţional/ Men in Black International”, cu Tessa Thompson, Chris Hemsworth şi Liam Neeson în distribuţie, a coborât trei locuri, până pe şase. În al patrulea weekend de la debut, a fost vizionat de 6.871 de spectatori şi a generat încasări de 166.309 lei.

Autor: Aurelian Marian Soare

Sursanews.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS