Acasă Magazin Casa lui Moș Crăciun din Laponia, adevărată atracție turistică

Casa lui Moș Crăciun din Laponia, adevărată atracție turistică

-

Unul dintre cele mai vizitate locuri de pe glob în această perioadă este satul lui Moș Crăciun din Rovaniemi în nordul Finlandei.. Și asta pentru că acolo locuiește Moș Crăciun. Mii de oameni merg în Laponia iar anul acesta se așteaptă mai mulți ca niciodată.
Acesta este Zilele acestea Laponia este luată cu asalt de turiști din toată lumea care îl vizitează pe moșul înainte ca acesta să meargă la ei cu cadouri.
Iar 2018 se anunță ca cel mai aglomerat din istorie. În toată luna decembrie aproape 300 de zboruri speciale vor ajunge la Rovaniemi, cu 15% mai multe decât anul trecut.
Primul zbor direct a fost în 1984 din Marea Britanie. De atunci, Laponia a devenit o adevărată atracție turistică iar din 2010, locul a fost oficial desemnat drept reședința lui Moș Crăciun.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.