22.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Aveți şanse financiare importante. Puteți cere o mărire de salariu sau chiar acceptaţi un nou loc de muncă. Vă petreceți timpul înconjurat de lume, pentru că simțiţi nevoia să comunicați şi să împărtăşiți preocupările cu ceilalţi. Opiniile celor din jur sunt de cele mai multe ori fără esenţă deoarece vă orientați după propriul sistem de valori.

Taur
Acasă este un mediu destul de conflictual. Din fericire, prietenii și părinţii vă ajută să rezolvați această situaţie. La locul de muncă este indicat să fiți răbdător şi obiectiv. Lucrați cu spor la ceea ce aveți de făcut, iar în timpul liber vă puteți ocupa de unele activităţi de binefacere. În viaţa personală, simţiți nevoia să faceți o schimbare radicală.

Gemeni
Întâlniți lume nouă şi vă lărgiți cercul de prieteni. Vă căutaţi rudele pe care nu le-ați mai văzut de multă vreme şi faceți o vizită în locurile copilăriei. Este indicat să aveți mare grijă de bani, deoarece există riscul unor pierderi financiare. Aveți planuri foarte ambiţioase în ceea ce priveşte viaţa profesională.

Rac
Sunteți motivat pentru a reuşi în domeniul pe care  l-ați ales. Nu trebuie să căutaţi o glorie efemeră, folosiți-vă de puterea de muncă pentru a nu risipi energia în diverse direcţii. Aveți nevoie de mai multă mişcare şi este necesar să faceți câteva modificări în ceea ce priveşte modul în care vă trăiți viaţa.

Leu
Chestiuni legate de o moştenire pot să provoace unele neînțelegeri în sânul familiei, pentru că unele rude se simt deposedate de bunuri. Trebuie să rezolvați imediat această problemă. Un sprijin financiar care vi s-a promis ar putea fi retras. Este momentul potrivit să renunțaţi la persoanele care au o influenţă negativă asupra dumneavoastră şi să începeți să fiți mai selectiv.

Fecioară
Această zi este pusă sub amprenta melancoliei. Acceptați invitaţiile care sunt făcute, veți vedea că puteți avea unele avantaje din ele. În plus, trebuie să vă abţineți să-i provocați pe cei din jur. Aveți ocazia să concretizați unele proiecte la care lucrați.

Balanţă
Vesel şi hotărât, vă atrageți simpatiile şi favorurile celor din jur. Vă concentrați întreaga energie asupra realizării marilor proiecte. Este un moment prielnic. Beneficiați de sprijinul unor persoane influente şi obţineți suporturi financiare importante. Sunteți o fire independentă şi de aceea vă este foarte greu să dați explicaţii persoanelor din jur care vi le solicită.

Scorpion
Este o zi bună pentru a vă relua studiile sau să vă iniţiați în tehnologii noi sau chiar pentru a vă dezvolta un talent personal, neexploatat până acum. Dacă dați examene, aveți reuşite mari. La locul de muncă ţineți cont de liberul arbitru în discuţiile cu interlocutorii sau asociaţii. Vă doriți să vă implicați în cât mai multe proiecte.

Săgetător
Vă faceți planuri cu prietenii şi vă simţiți minunat în compania acestora. Puteți conta pe susţinerea lor necondiţionată. Vă bucurați de o formă fizică şi psihică de invidiat. Este bine să urmați sfaturile unei persoane cu mai multă experienţă deoarece punctul său de vedere pare mult mai pertinent în raport cu situaţia în care vă aflați.

Capricorn
Relaţiile cu cei din jur au perspective bune dacă arătaţi că vă pasă de dorinţele acestora. La locul de muncă vă confruntaţi cu dificultăţi dacă desfăşurați o activitate care are legătură cu străinătatea. Oamenii vă consideră o persoană fascinantă deoarece personalitatea dumneavoastră dualistă îi ţine mereu în suspans.

Vărsător
Aveți un program foarte încărcat şi trebuie să încercați să vă organizați foarte bine pentru a nu scăpa nimic din vedere. Nu vă lăsați antrenat de către prieteni şi cunoştinţe în activităţi aventuroase care vă destabilizează viaţa. Chiar dacă poate veți deranja unele persoane pe care nu le puteți evita, trebuie să vă gândiți în primul rând la interesele dumneavoastră.

Peşti
Problemele familiale cu care vă confruntați încep să se atenueze. Viaţa sentimentală este pe drumul cel bun. Începeți să deveniți mai sigur în raport cu ceea ce vă doriți şi acest lucru vă avantajează foarte mult, având în vedere faptul că trebuie să luați o decizie importantă. Cariera este din nou pe primul loc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS