13.7 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024

Horoscop

BERBEC
Vreţi să vă avântaţi spre noi începuturi. Intuiţia este stimulată, vin mesaje către dumneavoastră şi accesaţi tot felul de informaţii care vă ajută să vă limpeziţi mintea. Cel mai important însă este să vă ascultaţi corpul şi să înţelegeţi încotro vă îndeamnă prin greutatea sau uşurinţa pe care o simţiţi cu fiecare iniţiativă.

TAUR
Astăzi puneţi accentul pe interior, pe înţelegerea mai profundă a realităţii pe care aţi creat-o. E momentul introspecţiei, observării mediului fără a interveni, recăpătării unui echilibru interior de care v-aţi îndepărtat în ultima vreme. Folosiţi aceste zile pentru orice demers care simţiţi că vă poate ajuta în sensul relaxării.

GEMENI
O zi ca o poartă către noi posibilităţi, proiecte, idei. Luna se află în Berbec, într-un context care vă inspiră să închideţi unele capitole şi să păşiţi în noi spaţii şi experienţe. Dacă aveţi curajul să vă ascultaţi, dacă sunteţi gata să spuneţi DA ideilor, propunerilor şi revelaţiilor din această perioadă, e posibil să deschideţi un drum nou în ceea ce priveşte proiectele, relaţiile şi viaţa socială.

RAC
Există potenţial de înnoire şi iniţiativă în ceea ce priveşte cariera, statutul profesional, zona de putere şi autoritate. Prin urmare, e esenţial să fiţi prezent, să faceţi alegeri în funcţie de intuiţie şi nu în funcţie de contexte sociale sau păreri auzite de la alţii.

LEU
Vă e din ce în ce mai clar care este următorul pas de făcut, ce capitole sunt de închis şi ce alte drumuri de explorat. Un lucru e cert: vreţi ceva nou, vreţi să vă mişcaţi într-un spaţiu altfel, să creaţi ceva diferit, o viaţă nouă cu mai mai multă deschidere, acţiune, mişcare, inspiraţie, bucurie.

FECIOARĂ
Se deschide o cale nouă spre abundenţă, prin transformare interioară. Transformarea interioară uneori pare să fie provocată de factori exteriori, cum ar fi pierderi materiale, rupturi relaţionale sau alte experienţe aşazis provocatoare.

BALANŢĂ
În relaţiile familiale există tensiuni accentuate şi discuţii pe tonuri ridicate. Totul porneşte de la bugetul disponibil pentru reparaţii, pentru îmbunătăţirea condiţiilor în spaţiul de locuit sau pentru achiziţionarea unor bunuri patrimoniale.

SCORPION
Energia acestei zile este una a înnoirii, schimbării, reinventării. Este vizată zona muncii, a serviciului, a calităţilor şi cunoştinţe-lor pe care le puneţi în slujba altora. E momentul să vă întrebaţi ce vă opreşte să creaţi cu mai multă uşurinţă…

SĂGETĂTOR
Contextul astrologic vă susţine, reprezentând un avânt de care aveaţi nevoie. E ca o trezire la viaţă, la o viaţă nouă. Zona vizată de prezenţa Lunii în Berbec este cea a creativităţii, iubirii, inspiraţiei, inocenţei. Prin urmare, e necesar să descătuşaţi potenţialul creator.

CAPRICORN
Când nu vă aşezaţi în calea lor, dorinţele sufletului se împlinesc. Iată tema acestor zile, pentru dumneavoastră. E mo-men-tul să conştientizaţi că uneori e mai bine să lăsaţi lucrurile să curgă, să vă lasaţi în voia curentului, fără a încerca să controlaţi şi să organizaţi totul în cel mai mic detaliu.

VĂRSĂTOR
Această zi conţine o energie extraordinară în ceea ce priveşte schimbul de informaţii, curiozitatea fiindu-vă mentor. Nu vă rămâne decât să triaţi tot ce vine spre dumneavoastră şi să vă dozaţi energia alegând conştient cu cine vorbiţi, cu cine vă întâlniţi, cât, în ce condiţii.

PEȘTI
Schimbări şi noi începuturi în zona finanţelor şi a afacerilor. Este un moment revelator, care se poate concretiza într-o schimbare benefică de direcţie, dacă sunteţi deschis, dispus să vă consolidaţi încrederea în dumneavoastră şi să vă vedeţi aşa cum sunteţi cu adevărat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS