15.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinRomânii aleg pentru a treia oară "Vocea României", în direct, a doua zi de Crăciun, la Pro Tv

Românii aleg pentru a treia oară „Vocea României”, în direct, a doua zi de Crăciun, la Pro Tv

Joi, 26 decembrie, a doua zi de Crăciun, de la 20.30, la Pro Tv, „Vocea Romţniei” îşi va desemna cel de-al treilea câştigător în finala magică din acest sezon. După Ştefan Stan şi Julie Mayaya, a venit rândul unui nou artist să ridice marele trofeu şi cecul în valoare de 100 000 de euro.
Sânziana Niculae, rebela cu o cauză muzicală perfect definită, este finalista lui Moga, Smiley speră să câştige din nou titlul alături de show-man-ul Adrian Nour, Lori îşi pune toate speranţele în „masculul feroce, cuceritorul” Marius Marin, iar Brenciu îi da toate şansele de câştig lui Mihai Chiţu, „cea mai bună voce masculină din competiţie”, după cum l-a numit antrenorul.
Pe 26 decembrie, fiecare finalist va prezenta în faţa întregii ţări trei momente spectaculoase: unul solo, unul alături de mentorul de la Vocea României şi încă unul alături de vedetele invitate să facă show. Astfel, Sânziana Niculae va cânta în duet cu Bodo, solistul de la Proconsul, Smiley o va aduce pe Sore pe scena alături de Adrian Nour, Brenciu a pregătit un moment special cu Mihai Chiţu şi Corina Chiriac, iar Lori l-a cooptat pe Paul Ciuci, solistul trupei Compact, pentru a interpreta o melodie alături de Marius Marin.
Una dintre surprizele pregătite de Micul Mozart pentru această finală de senzaţie o reprezintă boy-band-ul pe care l-a promis pe parcursul show-ului şi pe care l-a alcătuit deja. Andrei Loica, Felix Burduşa şi Angelo Simonică vor cânta pentru prima oară în această formulă pe care auzul fin al lui Mister Hit o vede ca pe un viitor succes pe piaţa muzicală românească.
Tot în show-ul de joi, Vizi Imre, finalistul lui Moga din sezonul trecut, se întoarce pe scena care l-a făcut celebru cu o melodie nouă compusă chiar de către fostul său antrenor, pe care o va cânta în premieră celor din faţa micilor ecrane.
Şi Horia le-a pregătit telespectatorilor o surpriză muzicală: antrenorul o aduce din nou pe scena de la Vocea României pe Georgia Dascălu, concurenta sa din acest sezon, pentru care a compus special o melodie.
Vocea României va răsuna cu putere pentru ultima oară în acest sezon, în finala care va aduce titlul suprem şi premiul în valoare de 100.000 de euro celei mai talentate voci alese chiar de către români.  Rezultatul stă în întregime în mâinile telespectatorilor, care sunt aşteptaţi să-şi voteze preferatul după lupta finală din 26 decembrie, de la 20.30, când Pro Tv le transmite telespectatorilor:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS