10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinFaţa întunecată a horoscopului

Faţa întunecată a horoscopului

Potrivit unui studiu ştiinţific recent, „a te naşte sub o stea rea“ nu este doar un fel de a spune

Conform unui studiu dat publicităţii de curând de Astrology Research Journal, celebra expresie „a te naşte sub o stea norocoasă/rea“ nu este doar un mod de exprimare. Acest studiu, aflat în curs de desfăşurare, demonstrează existenţa unei corelaţii între data naşterii – prin urmare, zodia – unui criminal şi fapta comisă de acesta. Mare atenţie la nativii din Rac, Taur şi Săgetător. Potrivit statisticilor, cei mai mulţi dintre infractorii aflaţi pe listele FBI sunt reprezentanţi ai acestor zodii.
Însă nici o zodie nu este tocmai nevinovată… sau cel puţin aşa se pare.
Dintre zodiile de foc, nativii din Berbec par a fi cei mai periculoşi, pentru că reacţionează fără să stea pe gânduri şi sunt dispuşi la orice. Un exemplu edificator este Clyde Chestnut Barrow, născut pe 24 martie 1909, în zodia Berbec, partenerul lui Bonnie Elizabeth Parker, născută pe 1 octombrie 1919, în Balanţă, de asemenea o zodie destul de periculoasă. Bonnie Parker şi Clyde Barrow au format un cuplu de criminali care a acţionat în timpul Marii Crize, din 1930 până în 1934, fiind denumiţi „Amanţii iadului“. Cei doi şi-au început cariera cu furturi mărunte din buzunare, pentru ca mai apoi să ajungă la jafuri armate şi crime. De menţionat, totuşi, că răufăcătorii născuţi sub semnul Berbecului nu acţionează niciodată după propriile idei ci, de obicei, sunt „angajaţi“ de alţi criminali.

Născut Săgetător

Altă zodie „prielnică“ infractorilor este Săgetătorul. Nativii acestei zodii par a fi protejaţi de influenţa lui Jupiter, tocmai datorită acestui fapt ei fiind foarte greu de prins. Săgetătorii sunt adevăraţi maeştri când e vorba de furturi şi jafuri şi nu au obiceiul să îşi rănească victimele.
Nativii din Leu pot fi consideraţi „pur şi simplu“ periculoşi. Ar fi bine de ştiut dacă la fel gândeau şi numeroasele victime ale sângeroasei contese Erzsébeth Bathory, născută pe 7 august 1560 şi supranumită Contesa Dracula, din cauza cruzimii crimelor sale.
Dintre zodiile de aer, Balanţa pare să fie cea mai „populară“ printre infractori. De altfel, unii dintre cei mai cunoscuţi criminali sunt născuţi în această zodie. Acest semn zodiacal guvernat de Venus este specific mai ales pentru răufăcătorii înarmaţi, corupţi şi foarte periculoşi. Marius Jacob, un anarhist francez, obişnuia să fure de la burghezi pentru a-şi finanţa propria cauză, fiind sursă de inspiraţie pentru celebrul hoţ Arsene Lupin.

Gemeni versatili

Nativii din zodia Gemeni, având în vedere versatilitatea propriului semn, sunt specializaţi în fraude şi nu iau nimic în serios, făcând din infracţiunile lor adevărate opere de artă. Pentru Vărsători, infracţiunea este doar o chestiune de răzbunare sau de joc, având în vedere pasiunea lor pentru jocurile de noroc şi înşelăciunile informatice.
Pentru nativii din zodiile de pământ, altfel spus născuţi sub zodia Taurului, a Fecioarei sau Capricornului, succesul este doar o himeră: de
altfel, ei sunt delincvenţii care sunt cel mai uşor de capturat. Periculoşi şi carismatici, înarmaţi sau pur şi simplu răufăcători, aceştia nu reuşesc să scape de oamenii legii. Un exemplu este asasinul lui John Lennon, Mark David Chapman, născut pe 10 mai 1955, în zodia Taur: după ce l-a împuşcat pe fostul solist al formaţiei Beatles, acesta nu a încercat să fugă, ci a rămas să aştepte poliţia, citind liniştit cartea „De veghe în lanul de secară“. Nativii din zodia Taur sunt specialişti în spălarea de bani. Foarte inteligenţi, aceştia preferă să acţioneze pe cont propriu.

Capricorni sadici

Persoanele născute în zodia Capricornului sunt implicate în organizaţii criminale şi, din câte se pare, nativii acestei zodii sunt deosebit de sadici. Fecioarele au o predispoziţie pentru infracţiunile informatice.
Deşi acţionează mereu la limită, nativii din semnele de apă – Rac, Scorpion şi Peşti – reuşesc să iasă basma curată datorită caracterului lor puternic. De obicei sunt foarte violenţi, şi de aceea de temut. Peştii preferă infracţiunile legate de droguri, în timp ce Racii au deseori „porniri“ pasionale, sunt instabili psihic şi pot ucide de mai multe ori, folosind ritualuri specifice. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII