24.5 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024

Horoscop

  Berbec    
Sunteţi neobişnuit de radical în atitudinea pe care o adoptaţi faţă de prieteni. Intenţiile sunt bune şi este bine să mai ieşiţi din stilul diplomat şi protector, cu condiţia să nu cădeţi în extrema cealaltă. Pericolul constă în faptul că ceea ce afirmaţi sau întreprindeţi poate contraveni sistemului de valori al unora dintre prietenii mai conservatori. Nu sunteţi deloc sociabil şi aveţi tendinţa să vă izolaţi. S-ar putea să vă confruntaţi cu probleme care s-au acumulat în ultima perioadă.

  Taur
Există anumite persoane cu influenţă care s-ar putea distanţa de dumneavoastră, iar pierderea acestor contacte ar putea să se facă simţită în timp. Sunteţi abătut şi nervos, apăsat de responsabilităţi prea multe şi de temeri acumulate din trecut, care ies la suprafaţă şi nu mai este chip să le reprimaţi. Lăsaţi-le să vină fără a le cenzura, fără a vă învinovăţi pe dumneavoastră sau pe alţii pentru cele petrecute în trecut. Sunteţi afectat serios de pierderea unei sume mari într-o afacere nerentabilă sau de încetarea neprevăzută a unei colaborări avantajoase.

  Gemeni
Tot ceea ce înseamnă socializare pe plan local este însoţit de mari şanse de reuşită. Se pot stabili contacte importante şi puteţi obţine sprijinul şi simpatia unor persoane apropiate. Găsiţi înţelegere în prezenţa membrilor familiei, este vorba despre familia extinsă, deoarece un rol important îl pot juca şi rudele prin alianţă. Dimineaţă aveţi mult de alergat cu tot felul de treburi. Este posibil să pierdeţi o sumă importantă. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul şi nu luaţi nimic în tragic.

  Rac
Acasă se anunţă o forfotă neîntreruptă, când un du-te-vino de oameni tineri vă incită mental la tot felul de discuţii. Nervozitatea vă poate pune în situaţii delicate acasă şi la serviciu. S-ar putea să vă fie greu să vă stăpâniţi. Nu este exclus să vă meargă prost în afaceri. Ar fi bine să le amânaţi. Vă sfătuim să aveţi mai multă răbdare.
 
  Leu
Nu sunteţi tocmai renumit prin spontaneitate sau adaptabilitate. Azi îi veţi uimi pe mulţi, fiind volubil, comunicativ şi dispus să vă schimbaţi programul de pe o zi pe alta. Veţi lăsa să vi se întrezărească până şi sentimentalismul, secretul dumneavoastră cel mai bine păzit. Începeţi ziua cu o senzaţie de oboseală, dar vă reveniţi miraculos. Limitaţi-vă la activităţi de rutină şi amânaţi deciziile importante, mai ales în afaceri. După-amiază, vă vizitează un prieten care reuşeşte să vă redea buna dispoziţie.

  Fecioară
Pe plan personal, totul merge bine, cu toate că se poate ca acum să aveţi dubii. Important este că sunteţi mult mai deschis ca de obicei, iar rezultatul este că atrageţi simpatia celorlalţi cu mai multă uşurinţă sau puteţi accepta mai lesne apropierea emoţională. Dimineaţa aveţi de rezolvat multe probleme legate de o afacere. Păstraţi-vă calmul şi nu vă grăbiţi, altfel riscaţi să faceţi greşeli. După o zi foarte obositoare, petreceţi seara alături de persoana iubită, într-o atmosferă plăcută.

  Balanţă
A cam sosit scadenţa pentru toate cele lăsate neterminate în ultima perioadă sau tot ce aţi făcut cu jumătate de măsură. Problemele personale, pe care le tot amânaţi, nu mai suferă întârziere şi nici cei care s-au lăsat înduioşaţi până acum să vă consoleze şi să vă ajute nu vor mai fi dispuşi s-o facă. Puteţi lămuri toate neînţelegerile cu partenerul de viaţă, cu ajutorul unei persoane din anturaj. Vă sfătuim să aveţi încredere în sfaturile sale şi să vă temperaţi orgoliul.

 Scorpion
Ziua e deosebit de bună, mai cu seama că nu trebuie să faceţi nimic special ca să vi se întâmple aceste lucruri bune, care vin pe neaşteptate în viaţă. Unele au loc datorită prietenilor apropiaţi, altele vin de la prieteni din străinătate sau sunt rezultatele unor studii cărora le-aţi dedicat timp şi pasiune. Dimineaţa s-ar putea să renunţaţi la o călătorie în interes personal, din cauza unor neînţelegeri cu o persoană mai în vârstă din familie.

 Săgetător
Vă prieşte grozav să ieşiţi în lume şi sunteţi mânat de dorinţa de a cunoaşte sau cerceta locuri noi. Totul merge aşa cum vă doriţi, numai că vă vine greu să duceţi ceva până la capăt şi săriţi de la una la alta. Sunteţi însă atât de simpatic, încât inconsecvenţele vă sunt trecute cu vederea. Câştigaţi prin spontaneitate şi umor. Aveţi totuşi grijă să nu vă grăbiţi să faceţi promisiuni pe care nu le puteţi onora.

  Capricorn
Pe plan sentimental aveţi parte de o zi obişnuită. Este posibil ca persoana iubită să vă facă o declaraţie de dragoste surprinzătoare. Dimineaţa primiţi o veste bună în legătură cu o moştenire care vi se cuvine. Este posibil să vă schimbaţi programul. Vă recomandăm să evitaţi întâlnirile de afaceri. Emoţiile de astăzi vă împiedică să luaţi hotărâri corecte. După-amiază vă pregătiţi pentru o călătorie în interes de familie.

  Vărsător
Nu este mereu bine să aşteptaţi ca alţii să facă primul pas. Pentru a simplifica relaţiile cu cei din jur, ar fi bine să deveniţi mai deschis. Reticenţa dumneavoastră descurajează şi veţi rămâne, în final, de unul singur. Aveţi posibilitatea să rezolvaţi unele probleme de cuplu şi să vă bazaţi pe circumstanţe mai bune. Vă bucuraţi astfel de stabilitate în dragoste şi vă consolidaţi relaţia.

  Peşti
Aveţi şanse să primiţi o sumă importantă, probabil dintr-o colaborare. Nu este momentul să investiţi, pentru că s-ar putea să ieşiţi în pierdere. Evitaţi şi călătoriile. Ar fi bine să staţi mai mult acasă, împreună cu familia. Puteţi da o mână de ajutor la treburile casei. Când vă faceţi noi prieteni, alegeţi-i cu multă grijă, pentru că unii vă antrenează în situaţii penibile. Nu duceţi lipsă de companie, atât în viaţa profesională, cât şi în cea personală. Chiar dacă unii membri ai familiei v-au supărat, nu trebuie să fiţi ranchiunos. Ştergeţi cu buretele ceea ce s-a întâmplat, pentru a vă bucura din nou de linişte şi armonie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS