32.8 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSalată de fasole verde cu muşchi de vită

Salată de fasole verde cu muşchi de vită

Ingrediente (pentru 4 porţii): 200 g de fasole verde, 500 g de muşchi file de vită, 800 g de fasole albă boabe din conservă, o ceapă roşie, 250 g de roşii cherry, 50 g de brânză feta degresată, 1/2 de frunze de pătrunjel, o lingură de zeamă de lămâie, 2 linguriţe de ulei de măsline, 2 linguriţe de oţet din vin roşu, un vârf de cuţit de zahăr, sare şi piper.
Mod de preparare: Fierbeţi apă într-o cratiţă mare şi adăugaţi fasolea verde, curăţată şi tăiată în bucăţi de aproximativ 3 cm. Opăriţi-o timp de 1-2 minute sau până când se înmoaie. Clătiţi cu apă rece, scurgeţi-o bine şi puneţi-o într-un castron. Încălziţi grătarul la foc iute. Prăjiţi bucăţile de muşchi de vită timp de 3 minute pe fiecare parte sau până se pătrund bine. Scoateţi-le pe o farfurie şi lăsaţi-le să se răcească timp de 5 minute, apoi tăiaţi-le în bucăţi mici. Între timp, adăugaţi fasolea boabe, ceapa tocată, roşiile cherry tăiate pe jumătate, brânza fărâmiţată şi frunzele de pătrunjel peste fasolea verde opărită. Separat, amestecaţi zeama de lămâie, uleiul de măsline, oţetul şi zahărul şi turnaţi sosul obţinut peste salată. Amestecaţi pentru ca ingredientele să se combine. Puneţi salata pe farfurii, apoi adăugaţi carnea. Asezonaţi cu sare şi piper şi serviţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS