Ingrediente (pentru 4 porţii): 320 g tofu solid, 2 linguri ulei de măsline, 2 linguriţe de piper, 2 linguriţe frunze de cimbru, 3 dovlecei, 200 g roşii cherry, 12 ciuperci champignon tăiate pe jumătate.
Puneţi ţepuşele pentru frigărui în apă rece timp de 30 de minute, apoi scurgeţi-le bine. Tăiaţi tofu în cubuleţe de 2,5 centimetri şi dovleceii în rondele groase de aproximativ 2 cm. Puneţi cuburile de tofu într-un castron, adăugaţi uleiul, piperul şi frunzele de cimbru şi amestecaţi totul foarte bine. Acoperiţi recipientul şi puneţi-l la frigider timp de o oră. Apoi înfigeţi alternativ pe ţepuşă cuburi de tofu, rondele de dovlecei, roşii şi ciuperci. Aveţi grijă ca, în cazul dovleceilor, ţepuşa să treacă prin coajă, astfel încât rondelele să stea bine pe grătar şi să se prăjească uniform. Ungeţi frigăruile cu marinata rămasă de la tofu. Preîncălziţi grătarul, apoi faceţi focul mic. Prăjiţi frigăruile, întorcându-le din când în când, timp de 5-6 minute sau până când ingredientele se rumenesc.
Frigărui cu tofu şi legume
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei