10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinBucătăria de weekend

Bucătăria de weekend

Rulou Monte Cristo

Ingrediente: 200 g piept de pui, 50 g bacon, 50 g caşcaval, 20 g gogoşar, 30 g ficăţei
Mod de preparare: Se bate pieptul de pui. Se pune caşcavalul feliat, baconul feliat şi ficatul fiert în prealabil, şi mai apoi gogoşarul. Se rulează, se dă prin făină, ou şi seminţe de susan. Se prăjeşte în baie de ulei. Se poate servi cu garnitură de cartofi prăjiţi, natur sau cu legume fierte.

Platou de fructe  cu papanaşi

Ingrediente: kiwi, portocale, ananas, piersică, topping, făină, brânză dulce, ouă, zahăr, bicarbonat de sodiu.
Mod de preparare: Se taie fructele şi se aşază pe platou. Se face o cocă din făină, ouă, brânză dulce, zahăr, bicarbonat de sodiu. Se modelează din ea papanaşi şi se prăjesc apoi în baie de ulei. După ce sunt gata, se aşază pe platoul de fructe. Se servesc cu topping.

 Reţete oferite de Restaurantul Monte Cristo

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS