31.7 C
Craiova
joi, 13 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinDouă premii Emmy pentru Betty cea urâtă

Două premii Emmy pentru Betty cea urâtă

Serialul „Betty cea urâtă din New York“, al cărui prim sezon a fost difuzat Acasă, a câştigat două premii Emmy, în cadrul ceremoniei care a avut loc săptămâna trecută, la Shrine Auditorium, din Los Angeles. America Ferrera, interpreta lui Betty Suarez, a plecat acasă cu premiul Emmy pentru cea mai bună actriţă într-un serial de comedie. Ea a uimit audienţa încă de la apariţia pe covorul roşu, purtând cu graţie o rochie albastră cu trenă.

America a concurat la această categorie şi cu celebrele actriţe Felicity Hoffman şi Julia Louis-Dreyfus, iar când a primit premiul a declarat emoţionată: „Consider că această realizare este incredibilă şi minunată, iar acest premiu te motivează să te trezeşti şi să mergi la serviciu a doua zi“.

Al doilea premiu Emmy pentru această producţie i-a revenit regizorului Richard Shepard, care a câştigat statueta la categoria cel mai bun regizor al unui serial de comedie“, pentru episodul-pilot. În acest an, la cea de-a 59-a ediţie a premiilor Emmy, echivalentul Oscarurilor pentru televiziune, serialul „Betty cea urâtă din New York“ a cules roadele succesului de care s-a bucurat. A obţinut 11 nominalizări, printre care şi cea a Vanessei Williams, la categoria cea mai bună actriţă într-un rol secundar într-un serial de comedie“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS