10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinVedete bătute de părinţi

Vedete bătute de părinţi


Prinţese sau prime doamne, dive ale marelui ecran sau artiste ale scenei, topmodele sau mari sportive, majoritatea, când se gândesc la copilărie, îşi amintesc de duritatea cu care erau tratate de unul dintre părinţi.

Multe dintre vedetele de talie mondială au recunoscut în interviurile acordate de-a lungul timpului că, în perioada copilăriei sau chiar a adolescenţei, mai primeau, din când în când, o chelfăneală zdravănă de la mama sau de la tata.
O celebritate care îşi aminteşte câteva momente mai puţin plăcute din copilărie este Hillary Clinton, soţia fostului preşedinte american. Aceasta a vorbit de mai multe ori despre duritatea cu care o trata tatăl său, Hugh Rodham: „Dacă făceam ceva rău la şcoală era dezastru acasă“, a povestit Hillary.
De părinţi severi au avut parte şi actuala soţie a prinţului Charles, Camilla Parker-Bowles, şi Sarah Ferguson sau prinţesa de Monaco, care îşi aminteşte de severitatea cu care o trata mama sa, Grace. De bătăile primite de la mama sa îşi amintea, de asemenea, şi Jackie Kennedy-Onassis.
Chiar şi lista actriţelor care nu aveau nimic de comentat în faţa părinţilor este destul de mare. Frumoasa vedetă a filmului „Top Gun“, Kelly McGillis, a declarat că era indicat să nu încerce să-şi contrazică tatăl şi că, de cele mai multe ori, stătea nemişcată în faţa acestuia de teamă să nu primească bătaie. Singura modalitate pe care actriţa Katharine Hepburn a găsit-o pentru a pune capăt seriilor de palme pe care le primea de la tatăl său era să nu mai plângă atunci când acesta o lovea. „Am o mamă care te ia la şuturi dacă greşeşti“, a declarat la rândul ei Charlize Theron. „Chiar dacă eram destul de mare, nu a ezitat niciodată să-mi dea câte o palmă dacă meritam. Folosea tot ce-i cădea în mână, însă, în special, umeraşe. Eu arătam de fiecare dată rănile prietenelor mele“, a mai spus Charlize Theron.
Aceeaşi relaţie cu mama a avut-o şi topmodelul Cindy Crawford. „Mama mea nu te pedepsea imediat. Se calma şi apoi venea şi-mi spunea: «Treci în cameră şi pregăteşte-te de bătaie». Acele 15 minute de aşteptare erau adevărata umilinţă şi o ocazie bună să te gândeşti la ceea ce ai greşit. Era groaznic“, a declarat Cindy.
Tina Turner a fost deseori pedepsită de bunica ei. La fel şi cântăreaţa Grace Jones, care îşi primea porţia de palme în fiecare zi în timpul copilăriei petrecute în Jamaica. Whitney Houston a fost lovită o singură dată de mama ei, în timp ce Cher îşi aminteşte de mai multe pedepse dureroase primite din partea mamei sale. Shirley Temple, copilul-minune al Hollywoodului, era bătută de mama sa la fundul gol cu o bucată de lemn.
În ceea ce o priveşte pe Jessica Alba, aceasta avea probleme cu părinţii atunci când se îmbrăca în costum de baie. „Când eram mică, nu aveam voie să stau în costum de baie. Dacă faceam asta, mi-o luam. Nu mă băteau rău, doar atât cât să mă convingă să mă îmbrac“, a spus Jessica.
Lista vedetelor pedepsite cu palma continuă cu Ali McGraw, Brigitte Bardot, Farrah Fawcett, Michelle Pfeiffer, prezentatoarea Oprah Winfrey sau jucătoarea de tenis Martina Navratilova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU