12.8 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinCelebrităţi dornice de adrenalină

Celebrităţi dornice de adrenalină

„Încă de când eram copil am ştiut că nu aş vrea să ratez şansa de a experimenta ce îmi oferă viaţa doar pentru că lumea spune că un lucru este periculos“. Acesta este motoul după care se ghidează delicata actriţă Nicole Kidman. Şi având în vedere că multe dintre cele mai mediatizate femei şi-au ales hobby-uri riscante, australianca nu este singura care are această părere.
Vă prezentăm în continuare cum aleg femeile din show-bizz să-şi crească nivelul de adrenalină umplându-şi timpul liber cu aventuri care mai de care mai periculoase.

Sarah Ferguson
Sarah Ferguson este şi autoarea unor cărţi pentru copii care prezintă aventurile personajului „Elicopterul Budgie“. Însă mulţi nu ştiu că ideea acestei serii de cărţi i-a venit ducesei de York din propria sa experienţă de pilot. Sarah Ferguson are permis de zbor şi are „dreptul“ de a pilota atât avioane, cât şi autogire, şi nu se dă înapoi de la a-şi exersa abilităţile de pilot ori de câte ori are ocazia. Ducesa a învăţat să piloteze după ce s-a căsătorit cu prinţul Andrew, iar în timpul orelor de zbor pe care le-a făcut la şcoala de piloţi Oxford Air Training School, Sarah Ferguson şi-a câştigat porecla de „Chatterbox One“ („Limbut 1“ – n.r.) din cauza obiceiului său de a vorbi la staţia de emisie-recepţie în timpul lecţiilor de zbor.

Nicole Kidman
Pe când se afla pe platourile de filmare ale peliculei „Zilele Tunetului“, Nicole Kidman s-a îndrăgostit de partenerul ei, Tom Cruise. Însă nu a fost o singură poveste de iubire înfiripată în timpul filmărilor pentru blockbuster, căci actriţa a făcut o pasiune şi pentru maşinile de curse, o pasiune care s-a menţinut până în prezent. Iar în timpul său liber, când nu „aleargă“ pe pistă într-o maşină de curse cu mulţi cai putere, Nicole Kidman se distrează făcând paraşutism. Se pare că îşi respectă cu sfinţenie motoul ales.

Hillary Swank
Fiind originară din statul american Nebraska, Hillary Swank a fost dintotdeauna amatoare să-şi petreacă timpul liber în natură. Şi acum, în ciuda confortului de care se bucură la Hollywood, actriţa încă face câte o excursie în natură de câte ori are ocazia. Hillary Swank este pasionată de rafting şi de aceea nu ezită să ia o pauză de la muncă pentru a se bucura de natură. Chiar aşa, de ce să stea în lux, ca orice vedetă care se respectă, când ar putea foarte bine să se lupte cu valurile şi vârtejurile unui râu învolburat? Iar când nu are un râu „la îndemână“ în apropiere de platourile de filmare, actriţa îşi ridică altfel nivelul de adrenalină: face paraşutism.

Lucy Liu
Pe Lucy Liu am admirat-o în seria „Îngerii lui Charlie“, unde îşi făcea loc printre duşmani aplicând lovituri de kung-fu şi karate, alături de partenerele sale de film Cameron Diaz şi Drew Barrymore. Însă, spre deosebire de acestea două, Lucy Liu chiar practică artele marţiale. Actriţa de 34 ani, originară din New York, este o veche practicantă a stilului de luptă Kali-Eskrima-Silat.
„Artele marţiale sunt forme de artă şi pentru a le practica este nevoie de foarte multă disciplină şi dăruire“, a spus Lucy Liu, care a adăugat: „Îi admir pe cei care  reuşesc să integreze artele marţiale în viaţa lor, pentru că nu este un lucru uşor“.
În ciuda faptului că s-a născut şi a crescut în New York, actriţa este pasionată de excursiile în natură şi practică, printre altele, alpinism, ski şi echitaţie.

Ashley Judd

În viaţa de zi cu zi, delicata Ashley Judd nu obişnuieşte să stea numai în puf. Două dintre hobby-urile ei favorite sunt alpinismul şi plimbările cu bicicleta. Dar ea nu se rezumă doar la atât: de când s-a căsătorit cu pilotul de curse Dario Franchitti, Ashley Judd a apărut de câteva ori şi la volanul supermaşinii de curse a soţului său.
Şi dacă asta nu era de ajuns, actriţa merge în mod frecvent într-o staţiune numită „Aventuri pentru trup şi spirit“, unde se delectează cu activităţi diverse în natură, de la caiac-canoe până la safari prin junglă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS