12.8 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinPreviziuni pentru 2007

Previziuni pentru 2007

Colectiile de moda pentru primavara acestui an au debutat de mult pe podiumuri, astfel ca este cazul ca noile croieli sa-si faca loc si in garderoba dumneavoastra.


Vremea neobisnuit de calda pentru aceasta perioada ne duce cu gândul la primavara si, chiar daca magazinele ne imbie cu reduceri la produsele de sezon, in februarie nu mai este cazul sa ne imbracam gros. Temperaturile ridicate din ultima perioada sunt cel mai bun pretext pentru ca doamnele si domnisoarele sa inceapa sa-si achizitioneze haine din ultima colectie. Pentru primavara si vara acestui an, creatorii de moda va propun tinute elegante care sa va puna in valoare feminitatea. Daca anul trecut nu ati reusit sa achizitionati vreun mantou, in 2007 acesta nu ar trebui sa lipseasca din garderoba dumneavoastra. Indiferent de tinuta vestimentara pe care intentionati sa o purtati, acesta va va da un plus de eleganta. Mantourile pot fi lungi, trei sferturi sau pâna la genunchi, in functie de silueta dumneavoastra.


In ceea ce priveste pantalonii, daca din intâmplare mai aveti unii evazati prin garderoba, este cazul sa renuntati la ei, cel putin pentru urmatoarele doua sezoane. Si in acest sezon ramân la moda croielile ce amintesc de anii ’80. Pantalonii stil pana reprezinta o investitie buna. Alaturi de acestia, din garderoba dumneavoastra nu ar trebui sa lipseasca pantalonii scurti si cei pâna la genunchi.


Sezonul extremelor


Si daca pâna acum nu indrazneati sa purtati rochii sau fuste scurte, din aceasta primavara este cazul sa renuntati la inhibitii. Fie ca alegeti sa o purtati peste blugi sau peste colanti, fusta mini este alt obiect vestimentar care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba dumneavoastra. Nu va avantajeaza fustele mini? Atunci creatorii de moda va propun fustele foarte lungi. In sezonul urmator aveti de ales intre doua extreme, fie fuste foarte scurte, fie foarte lungi.


Spre deosebire de ceilalti ani, designerii nu creeaza acum haine care sa se adreseze doar femeilor foarte suple. De aceasta data, se incearca sa se promoveze femeia cu forme bine definite.


O data aleasa croiala hainelor, nu trebuie neglijata nici nuanta acestora. In sezonul cald, culorile la moda vor fi galben, roz, verde smarald, albastru, mov, dar si alb sau negru. Foarte importanta in alegerea culorii unei tinute este nuanta tenului dumneavoastra. In plus, imprimeurile de toate felurile au ramas la moda, la fel ca si vara trecuta. In ceea ce priveste materialele, bumbacul, satinul, jerseul, matasea si sifonul sunt printre cele mai cautate.


Indiferent care sunt tendintele vestimentare dintr-un anumit sezon, cel mai important lucru este sa alegeti doar acele haine care sa se potriveasca siluetei dumneavoastra. O haina trebuie aleasa si in functie de stilul dumneavoastra vestimentar preferat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS