15.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024

Scurte stiri

O pisica de zece kilograme: atractia unui oras din Marea Britanie


Timmy, pisica „monstru“ care cântareste aproape zece kilograme, este atât de grasa incât un cos de pisici s-a dovedit a fi neincapator pentru ea, iar stapânii au fost nevoiti sa-i construiasca o cusca pentru câini, informeaza site-ul dailymail.co.uk.


Familia Langley s-a mutat recent in Sunderland, impreuna cu Timmy, care este membru al familiei de aproape opt ani. Stapânii patrupedului afirma ca Timmy este cel mai mare pisic din oras. „Când mergem la culcare si-l gasim pe Timmy in patul nostru este foarte greu sa-l dam jos. In timp ce alte pisici vâneaza vrabiute si soricei, Timmy prinde cotofene, porumbei si chiar corbi“, a spus stapânul pisicii.


Prezervative cântatoare


Nu se stie daca au fost inventate pentru divertisment sau pentru obtinerea unei placeri mai mari. Dupa cum informeaza site-ul haisentito.it, in Marea Britanie au fost inventate prezervativele care cânta. Acestea au fost realizate pe baza unei idei ce ii apartine lui Grigory Chausovsky. In momentul de maxima intensitate al actului sexual, prezervativul incepe pe nesteptate sa redea piese precum „Come together“ (Beatles), „Satisfaction“ (Rolling Stones) sau „In too deep“ (Genesis). Mecanismul pe care se bazeaza acesta inovatie este extrem de simplu: in prezervativ au fost inserati senzori si un dispozitiv ce transmite muzica si care poate memora zeci de piese ce vor incepe in functie de pozitia adoptata.


Un urs conduce motocicleta pe sârma


Cine poate sti daca o face de placere sau pentru simplul fapt ca este constrâns de oameni? Adevarul nu va fi aflat niciodata. Cert este ca un urs din China este capabil sa mearga cu motocicleta pe o sârma suspendata. Spectacolul oferit de urs i-a lasat cu gura cascata pe cei mai talentati acrobati. Performanta ursului nu s-a oprit la faptul ca a condus motocicleta pe sârma. El a reusit sa faca acelasi lucru si dupa ce de motocicleta a fost legat un leagan in care a fost asezata o tânara, din câte se pare deloc inspaimântata.


Kate Moss si Pete Doherty planuiesc o nunta irlandeza


Kate Moss si Pete Doherty planuiesc sa se casatoreasca in Irlanda, dorindu-si sa intemeieze o familie cât mai repede. Dupa cum informeaza site-ul Femalefirst.co.uk, acest anunt a fost facut de managerul unui local din Dublin, unde cei doi artisti au sustinut un spectacol saptamâna trecuta.


Potrivit sursei mentionate, controversatul fotomodel britanic si cunoscutul rocker au confirmat faptul ca relatia lor amoroasa este din nou „roz“, interpretând impreuna o melodie cu ocazia primului spectacol sustinut de artist dupa externarea dintr-un centru de dezintoxicare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS