16.7 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinManichiura pe toate gusturile

Manichiura pe toate gusturile

Manichiura nu este un detaliu de neglijat. De acest lucru s-au convins pâna si barbatii, care au inceput sa-si faca din ce in ce mai des programari.


Imbracata impecabil, cu o coafura aranjata dupa ultimele tendinte ale modei, sunteti foarte atenta cu imaginea dumneavoastra. Dar cu manichiura cum ramâne? Pentru ca mâinile dumneavoastra sa fie mereu ingrijite nu este suficient sa folositi o crema hidratanta, trebuie sa beneficiati si de o manichiura executata corect.


„Scopul manichiurii este acela de a lasa unghiile ingrijite si curate“, a afirmat Ramona, manichiurista la salonul de infrumusetare Jolie. Forma si lungimea unghiilor ramân de obicei la latitudinea clientei. Tendintele acestui sezon va recomanda sa aveti unghiile patrate cu colturile putin rotunjite. In ceea ce priveste lungimea, aceasta nu ar trebui sa depaseasca un centimetru jumatate.


Bineinteles ca si culoarea se alege in functie de gusturile dumneavoastra, dar manichiurista de la Jolie va recomanda ca in aceasta toamna sa va vopsiti unghiile in nuante vii. Daca vreti sa iesiti in evidenta puteti incerca si o manichiura cu diverse picturi, mai ales ca o astfel de operatiune nu dureaza mult, aproximativ o ora.


Domnii, preocupati de imagine


Alt factor de care trebuie sa tineti cont atunci când va faceti manichiura este evenimentul la care participati.


„Le recomand doamnelor si domnisoarelor ca atunci când se pregatesc pentru un eveniment festiv sa acorde o importanta deosebita si manichiurii. In aceasta situatie, nuanta lacului de unghii se va alege in functie de culoarea machiajului sau a vestimentatiei“, a mentionat Ramona. Pentru ca unghiile dumneavoastra sa aiba mereu un aspect sanatos este indicat ca, din când in când, (la un interval de sase – opt saptamâni) sa renuntati la folosirea lacului de unghii pentru câteva zile. Tot pentru sanatatea unghiilor dumneavoastra, specialistii va sfatuiesc sa nu folositi prea des oja care contine sidef. In caz ca tineti neaparat ca unghiile dumneavoastra sa para sidefate puteti sa apelati la un truc: aplicati mai intâi o oja mata si apoi un lac incolor; rezultatul va fi unul de efect.


„Din când in când, trebuie folosite si produse profesionale de ingrijire a unghiilor. Eu le recomand pe cele care contin vitamina B6. Folosite frecvent, astfel de produse intaresc unghia, ii dau luciu si previn ruperea“, a precizat Ramona. Printre clientii frecventi ai acesteia se numara si multi barbati, in special persoane publice care pun mare pret pe imagine. Acestia se prezinta la salon, o data la doua saptamâni, si timp de o jumatate de ora se lasa pe mâinile Ramonei. In cazul acestora, manichiura consta in indepartarea pielitelor, taierea unghiilor si, preferential, aplicarea unui strat de lac incolor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS