10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024

Scurte stiri

Gazonul Stadionului Olimpic din Berlin va fi vândut suporterilor


Gazonul Stadionului Olimpic din Berlin, unde s-a disputat finala Campionatului Mondial de Fotbal intre Italia si Franta, va fi vândut bucata cu bucata suporterilor, informeaza site-ul Yahoo!News. „Marti, gazonul va fi scos. Societatea Quelle il va decupa in bucati mici ce vor fi vândute suporterilor“, a declarat Alan Cairncross, cel care se ocupa de multi ani cu intretinerea suprafetei de joc a Stadionului Olimpic. In timpul Campionatului Mondial de Fotbal, pe Stadionul Olimpic din Berlin s-au disputat sase meciuri, dintre care patru din primul tur al competitiei, un sfert de finala, precum si marea finala de duminica.


Situat la aproximativ zece kilometri vest de centrul capitalei germane, pe acest stadion, unde evolueaza formatia Hertha Berlin (din prima divizie germana), s-au desfasurat Jocurile Olimpice de la Berlin din 1936. De asemenea, aici s-au disputat meciuri din cadrul Campionatului Mondial din 1974 si Euro 1980.


Si-a parasit sotul si cei 20 de copii pentru un amant de pe internet


O britanica, mama a 20 de copii, si-a parasit sotul si familia pentru a putea fi impreuna cu un barbat casatorit pe care l-a cunoscut pe internet. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, Nicola si Kevin Pridham aveau o relatie care mergea foarte bine pâna când unul dintre cei 20 de copii ai lor a câstigat un calculator. Din acel moment, Nicola a inceput sa petreaca ore in sir pe forumuri. Ea a intâlnit aici un soldat care avea pseudonimul „Ginger Squaddy“. Kevin a povestit intr-un interviu acordat tabloidului britanic The Sun modul in care a descoperit ca sotia sa ii era infidela de aproximativ sase luni. El a gasit sub un covor o felicitare de Sfântul Valentin pe care soldatul o trimisese sotiei sale, precum si biletele pe care aceasta le cumparase pentru a se duce sa-si intâlneasca amantul. „Pleca doua sau trei nopti si ma lasa sa stau singur cu copiii“, a declarat Kevin, de 46 de ani.


Cel mai lung fular din lume – 32 de kilometri


Cel mai lung fular din lume, de 32 de kilometri, va fi confectionat in orasul spaniol Medina de Rioseco, informeaza agentia de presa EFE. El va strabate Spania, Portugalia si Franta, in cadrul campaniei de promovare a produselor obtinute de la oi, in special a lânii. Fularul european, promovat de Colectivul de Dezvoltare Rurala (CDR) din Valladolid, care va masura 32 de kilometri lungime si 30 de centimetri latime, ar putea intra in Cartea Recordurilor Guinness. Pâna in prezent, femei voluntare din cele trei tari au confectionat trei kilometri din acest fular.


Pamela Anderson face colectie de silicoane


Voluptuoasa actrita canadiana Pamela Anderson este o colectionara mai putin obisnuita. Dupa cum informeaza Tgcom.it, vedeta si-a adunat toate protezele de silicon, care de-a lungul vremii au facut din decolteul sau un „punct de interes“ pentru toti reprezentantii sexului tare. Si, ca si cum nu era suficient, Pamela a decis sa le expuna cu mândrie intr-o incapere din casa sa din Malibu. Pentru ca vizitatorii sa stie ce au in fata, actrita a datat fiecare dintre „saculetii“ de silicon, incepând cu cei folositi in perioada pe când era doamna Tommy Lee si pâna astazi.


Veniturile lui Kate Moss – de sapte ori mai mari


Desi cariera sa parea a fi ruinata dupa scandalul provocat de publicarea unor fotografii in care era pe punctul de a priza cocaina, manechinul britanic Kate Moss nu numai ca si-a revenit din criza, dar veniturile sale au crescut in ultima perioada. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, Kate Moss, care a urmat o cura de dezintoxicare si s-a despartit de iubitul sau, rocker-ul Pete Doherty, este din nou in plina ascensiune, veniturile sale crescând de sapte ori. Desi a pierdut contracte in valoare de peste doua milioane de dolari in anul 2005, Kate Moss a semnat dupa marele scandal contracte cu Burberry, Calvin Klein si Virgin Mobile si urmeaza sa câstige in acest an peste 15 milioane de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS