9.8 C
Craiova
marți, 26 mai, 2020
Știri de ultima oră Local Aproape 500 de maşini, verificate de poliţiştii vâlceni

Aproape 500 de maşini, verificate de poliţiştii vâlceni

Poliţiştii vâlceni au desfăşurat, în perioada 18 – 20 octombrie, o acțiune de verificare a modului în care proprietarii autoturismelor înmatriculate în alte state respectă legislația privind circulația pe drumurile publice din România.

Cu această ocazie polițiștii au verificat 477 de autovehicule, dintre care 64 înmatriculate în alte state, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 207 sancțiuni contravenționale, 28 dintre acestea fiind aplicate conducătorilor de autovehicule înmatriculate în alte state.
De asemnea au fost reținute 7 certificate de înmatriculare, 3 plăcuțe cu numere de înmatriculare și 35 de permise de conducere, pentru abaterile comise la regimul rutier, 3 dintre acestea aparținând conducătorilor de autovehicule înmatriculate în alte state. Totodată au fost constatate și 6 infracțiuni la regimul rutier.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Pediatri: Îi punem copilului mască de protecție? Ce tip?

Una dintre principalele măsuri de protecție împotriva noului coronavirus constă în purtarea unei măști de protecție. Ordinul privind obligativitatea purtării măștii emis...

De ce să consumi ceai din flori de soc

Ceaiul de soc este cunoscut pentru proprietăţile sale antioxidante, scăderea nivelului de colesterol, îmbunătăţirea vederii, stimularea sistemului imunitar, îmbunătăţirea sănătăţii inimii şi...