10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalOltFostul director al DSP Olt se întoarce

Fostul director al DSP Olt se întoarce

Fostul director al DSP Olt, plecat șef de cabinet al șefei ANAF, se întoarce.

Andrei Iordache, eliberat din funcția de director interimar al DSP Olt în 8 ianuarie 2019, va reveni în instituție, după ce Mihaela Triculescu și-a pierdut, luni, 3 iunie, funcția de șefă a Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF). Andrei Iordache, prieten cu Darius Vâlcov (și el până luni, 3 iunie 2019, consilierul premierului Viorica Dăncilă), a ocupat vreme de aproape cinci luni funcția de șef de cabinet al șefei ANAF, Mihaela Triculescu. Aceasta, prietenă cu Iordache și numită la dispozițai lui Vâlcov, a fost eliberată din funcție, luni, la foarte scurt timp de la demisia lui Darius Vâlcov, așa că șeful său de cabinet va reveni, în perioada următoare, în județul Olt.

Deși nu poate reveni pe funcția de director al DSP Olt, pentru care a și concurat, de altfel, fără succes, și pe care a ocupat-o până la începutul lunii ianuarie 2019 interimar, Andrei Iordache va ocupa o funcție de execuție, înainte de plecarea la București promovând un concurs pe un post de medic în cadrul Direcției de Sănătate Publică Olt.
Altă cunoștință a lui Andrei Iordache, Adriana Cotel, numită mai întâi șefă a Agenției Naționale a Medicamentului și ulterior președintă a Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, pe aceeași filieră Iorache – Vâlcov, ar urma și aceasta să-și piardă postul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS