7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Peste 2.400 de articole pirotehnice, ridicate în urma unui control în Piaţa Zahana din Slatina

Olt: Peste 2.400 de articole pirotehnice, ridicate în urma unui control în Piaţa Zahana din Slatina

Polițiștii din cadrul Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase au ridicat peste 2.400 de articole cu amestec pirotehnic ce urmau a fi comercializate fără drept.

Polițiștii din cadrul Biroul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au efectuat în această perioadă acţiuni şi controale, atât la societăţile comerciale autorizate să desfăşoare operaţiuni cu articole pirotehnice, cât şi în zona pieţelor, târgurilor sau centrelor comerciale din județul Olt.
În această dimineață, în urma unui control efectuat în Piața Zahana din municipiul Slatina, polițiștii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au depistat un bărbat, de 31 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce încerca să comercializeze 2427 de articole care conțineau amestec pirotehnic, cântărind aproximativ 53 de kg.

Polițiștii au ridicat obiectele în vederea continuării cercetărilor, valoarea totală a acestora fiind de aproximativ 2.200 lei.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS